2777
2789
عنوان

دادن شیرخشک به نوزاد یکماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4163 بازدید | 27 پست
بالا میاره شدید؟جهشی؟خوب اره شاید سینه پس بزنهمارک شیشه اش اونت سری نیم بگیر ک شبییه سینه مادره و کم ...

نه شدید و جهشی نیس. فقط بعد شیر خوردن با اینکه آروغشو میگیرم و یه کم نگهش میدارم سر شونه م بعد که میخوابونمش شیر بالا میاد از گوشه لبش میریزه بیرون. من شیشه چیکو گرفتم سرش ازش شیر نمیومد با سوزن سوراخش کردم 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا دو تا دکتر بردم برای رفلاکسش دارو ندادند. من با اینکه آروغشو میگیرم ولی بازم بالا میاره ...

ولی من دکتر بردم پودر امپرازول داد،پسر منم اینطوریه بعداز آروغ گرفتنش باز بالا میاره وبیشتر وقتا شیر میپره تو گلوش وسرفه میکنه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
نه شدید و جهشی نیس. فقط بعد شیر خوردن با اینکه آروغشو میگیرم و یه کم نگهش میدارم سر شونه م بعد که می ...

تجربع من میخوای شیرخشک نده هی عادت میکنه بیشتر میدی شیرت کم میشه من الان بچم شیرخشک پس زده شیرخودمو فقط میخواد اونم انقد کم شده ک پوشکش خشکه!بعدشم رفلاکس نداره زور میزنه واسه کولیکشه 

تجربع من میخوای شیرخشک نده هی عادت میکنه بیشتر میدی شیرت کم میشه من الان بچم شیرخشک پس زده شیرخودمو ...

مگه نمیگن اگه عادت به شیر خشک کنه شیر مادرو نمیگیره؟ نوزاد شما شیرخشکو پس زد برگشت به شیر شما ؟

خوب شد با امپرازول ؟

کامل بهش ندادم دو سه روز دادم دیدم یبوست گرفت دیگه ندادم بهش،آخه شنیدم خیلیا میگن رفلاکس تا۵،۶ ماه طبیعیه،غذا خور بشه خوب میشه،منم دیگه بهش ندادم

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
چندماهه بود این دارو رو تجویز کرد ؟

یک ماه