2777
2789
عنوان

فیلمبازا بیان ممنون میشم

157 بازدید | 20 پست

اینجا کسی هست ۲۵۰ فیلم  lmdbرو دیده باشه؟زیادن نمیدونم کدوماش رو ببینم کدوما قشنگترن اگه بین خانما هم فیلمباز هست لطفا کمکککک😄

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رستگاري در شاوشنگ 

تلقين (عاليه)

سكوت بره ها

ديوانه اي از قفس پريد

ميان ستاره اي (بهتر از اين نداريم)

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

رستگاري در شاوشنگ  تلقين (عاليه) سكوت بره ها ديوانه اي از قفس پريد ميان ستاره اي (بهتر از ا ...

اینارو دیدم،the usual suspect,روزی روزگاری در غرب،the untouchables,the live of others reservoir dogs,all about eve,heat,cool hand Luke,the third man,a clockwork orange,،روزی روزگاری درامریکا،هتل بزرگ بوداپست،ربکا،ژوراسیک پارک،بین اینا وچندتای دیگه گیرم😐

اره بگو اگه سختت نیست که بهتر بتونم کمکت کنم که اصلا تو چه ژانری نگاه میکنی

ببین ی سری فیلما فقط بخاطر مفاهیم بشردوستانه واینا امتیازشون بالاست مثل پیانیست خود فیلم دیدنش لذتی نداره وداستانش جذاب نیست حتی رستگاری درشاوشنگم جذاب نبود

من اینارو دیدم از بین این ۲۵۰ تا:

✅Pulp fiction

The wolf of wallstreet 

✅Forrest gump

Taxi driver

✅Interstellar

V for vendetta 

Finding Nemo

✅Into the wild 

✅American beauty 

Toy story 

A space odyssey 

✅Parasite 

✅Leon the professional 

Joker

✅Shutter island

Oldboy 

✅Green book

Your name

Eternal sunshine of the ✅spotless mind 

Fight club 

Inception 

✅The silence of the lambs 

اره بگو اگه سختت نیست که بهتر بتونم کمکت کنم که اصلا تو چه ژانری نگاه میکنی

از فیمایی مثل کازینو،راننده تاکسی،مرثیه ای برای یک رویا واینجور چیزا خوشم نمیاد ولی پدرخوانده وکازابلانکا وخوب بد زشت رو دوست داشتم از این جنگی منگیا وبشر دوستانه ونبرد نازی وفرانسه واینا وعاشقانه تکراری دوست ندارم