2777
2789
عنوان

فیلمبازا بیان ممنون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
گلادياتور هم خوبه  گورستان كرم شب تاب انيمه هست اگر روحيه ات قويه ببين

روحیم قویه ولی انیمه دوست ندارم همونه که دوتا خواهر برادرن خواهره از گشنگی میمیره؟ندیدمش ولی شنیدم داستانش اینه

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
اینایی که نوشتمو دیدم فقط عزیزم شما کدومارو دیدی و دوست داشتی ؟ چند تاهم شما معرفی کن😁

۱۲مرد خشمگین،خوب بد زشت،seven,it's a wonderful life,نجات سرباز رایان،the departed رو خیلی دوست دارم دیکاپریو ومت دیمن توش بازی کردن لئو پلیس مخفیه تو باند خلافکاراس مت دیمنم خلافکاره ولی تو اف بی آی کار میکنخ وماموره😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که نوشتمو دیدم فقط عزیزم شما کدومارو دیدی و دوست داشتی ؟ چند تاهم شما معرفی کن😁

whiplashهم قشنگه همه فیلمای دیکاپریو قشنگن وامتیازشون بالاست وفیلمای آلفرد هیچکاک واستیون اسپیلبرگ ودیوید فینچر فیلم کلاسیک آپارتمان،ایرما خوشگله،پنجره پشتی،سرگیجه،هرچی گریس وآدری بازی کردن قشنگه،کالکشن ماموریت غیرممکنم خیلی دوست دارم فیلمای تام هنکسم قشنگن فیلم مریخ ۲۰۱۵رو تازه دیدم قشنگ بود دیگه حضور ذهن ندارم😂

whiplashهم قشنگه همه فیلمای دیکاپریو قشنگن وامتیازشون بالاست وفیلمای آلفرد هیچکاک واستیون اسپیلبرگ و ...

از بين اونايي كه گفتي هتل بزرگ بوداپست رو ببين حتما 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است. 

روحیم قویه ولی انیمه دوست ندارم همونه که دوتا خواهر برادرن خواهره از گشنگی میمیره؟ندیدمش ولی شنیدم د ...

اره همونه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غذا دادن به سگ و گربه ي خياباني بي فرهنگي است.