2777
2789
عنوان

بخاطر دختر بودنم

370 بازدید | 44 پست

یه تاپیکی دیدم یاد خودم افتادم چند ساله که همه گوگلم پر شده از نوع کیک بوکسینگ و قهرمان ها و زمان مسابقات......... وقتی به پدرم گفتی گفت نه عصبی شد داد و بیداد کرد آخرشم گفت چون دختری نه 

دلم خیلی گرفت فقط بخاطر دختر بودن بیخیالش نشدم الان نمیزاره برم اما دوسال دیگه وقتی مستقل شدم میرم یروزی ام قهرمان میشم و میفهمونم بهش که بخاطر دختر بودنم نباید جلومو میگرفت 

گفتم که یکم سبک بشم قوی تر بشم برای هدفم 

پ.ن؛مادری یا پدری که اینو میبینی جلوی دخترتونو حتی پسرتونو نگیرید شاید یروزی این اتفاق از یادش بره ولی زخم دل شکسته اش هیچ وقت فراموش نمیشه

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از اون دخترام که جنگیدم ولی نذاشتم محدودم کنن

تو خیلی خوبی امیدوارم یروزی که خیلی زوده به هدفامون برسیم

من داستانای بقیه رو با رصایت خودشون تعریف میکنم اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی

دخترمن ۱۰ سالشه .عاشق فوتباله و مهارت داره  امان از ادمای کم فهم !!! همسرم میگه فوتبال برای دخ ...

کاش یجوری راضیش کنی اون عقده میشه روی دلش لطفا بخاطر دخترم که شده تلاش کن راضیش کنی لطفا

اگه دختر دار بشم عاشقش میشم  هیچوقت بالاشو نمیچینم ... میزارم گنجشک کوچولوم به هرجا خواست پر ...

کاش همه مثل تو بودن

عزیزم آفرین که انقدر قوی هستی من مطمئنم تو میتونی عزیزم با قدرت شروع کن و به آرزوهات برس و به همه نشون بده یه دختر قوی رو یه جوری موفق بشو ک پشیمون بشن ازاین که اینجوری بهت گفتن موفق باشی گلم❤

کیک بوکسینگ مگه چیه نذاشته خو ورزشه دیگه

بخاطر دختر بودنم بخاطر حرف مردم بخاطر افکار پوسیده خودش که اینکارا مخصوص پسراس

دخترم از صخره نوردی خوشش میاد 

تو محله ما نیست ببرمش دارم جمع و جور میکنم تا ۶ماه دیک برم یجای دیگ تا بره به علاقش برسه 

دخترارزش جنگیدن داره با خانواده همسرم جنگیدم که دخترم باید بره 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️