2777
2789

چن روز پیش یه اتفاقی تو فامیل برا یه زنی افتاد ک روح روانم بهم ریخت.

زنی ک عاشق مردی بوده باهاش ازدواج کرده بود 1بچه دختر هم داشتن 8ساله. مرد کار نمی کرد معتاددبود زنه چن بار داده بودش کمپ ترک اعتیاد ولی ترک نکرده بود .یه خونه کوچیک مرده ارث گیرش اومده بود اونجا زندگی میکردن.

خانومه چن روز پیش به شوهرش گفته بود هر کاری برات کردم ک زندگیمون درست بشه تو درست بشی ولی نشد نمیشه اگ بخوای ترک نکنی خودمو میکشم ولی مرده گفته بود تو  هیچوقت اینکار نمیکنی تفنگی تو خونه داشتن زنه مسلح کرده بوده گذاشته بوده رو قلب خودش ب مرده میگه میخوام خودم از دستت بکشم مژده بازم گفته بود ک تو جرات عرزه اینکار نداری زنه هم شلیک میکنه .مرد فرار میکنه از صدای اسلحه و گریه دخترشان همسایشون میریزن تو خونه ک چی شده زنه آخرین لحظه به یکی از همسایه ها ک میرسه بالای سرش میگه تفنگ مسلح بود نفهمیدم دستم رفت رو ماشه گلوله خورد بهم.

حتی آخرین لحظه هم نخواسته ک آقایی بی غیرتش طوریش بشه.هر چند مرده الان فراری هست حتی تو تشییع جنازش هم نیامده بود.😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خانمی که میومد خونه‌مون کار همینجوری شوهر معتادش اذینش میکرد. آخرم از غصه دق کرد. 32 سالش بود.

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت.