2777
2789
عنوان

دلم از مامان بابام گرفته

228 بازدید | 17 پست

دلم خیلی از دست مامان بابام گرفته. بچمو نگه میدارن من میرم سرکار( بچم کوچیکه فعلا نمیتونم بذارمش مهد. بزرگتر شه میذارم) همش احساس میکنم منت میذارن سرم.

بابامم خیلی اون خواهرمو دوس داره خیلی بینمون فرق میذاره. 

امشب خیلی اعصابم خورد شد.بعد از کارم رفتم خونه مامانم بچه رو بردارم ببرم خونمون تا خونه خودمون ۲ دقیقه راهه با ماشین اول بابام پوشید باهام بیاد کمکم کنه آخه لپتاپ آورده بودم از شرکت بعد یهو نمیدونم چی شد گفت من حمالم. منم ناراحت شدم لپتاپ و بچه رو با هم بغل کردم گفتم خودم میرم ولی خیلی دلم گرفت ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه خواهرم بود با جون و دل براش همه کاری میکرد احساس میکنم خیلی سرم منت میذارن

بزار خونهدمادرشوهرت عزیزم کسی وظیعه بچه داری برای تورو نداره مخصوصا بچه کوچیک ک پر از مسئولیت اونام سنی ازشون گذشته تو رفاه خونه زندگیتو میخای نمیتونی از کارت بزنی اوناهم ارامششونو میخان خب

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

الهی بگردم. درکت میکنم عزیزم

من تجربه ش رو داشتم.

یاد گرفتم اگه دوتا بچه داشتم بینشون فرق نذارم

چون میدونم چه عذابیه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
الهی بگردم. درکت میکنم عزیزم من تجربه ش رو داشتم. یاد گرفتم اگه دوتا بچه داشتم بینشون فرق نذارم چ ...

به خدا من به خاطر همین موضوع تصمیم گرفتم یه بچه بیشتر نیارم.نمیدونی بابام حتی ماشینش به نام خواهرم کرده هر وقت اون نخاد میده ماشینو به بابام.

بزار خونهدمادرشوهرت عزیزم کسی وظیعه بچه داری برای تورو نداره مخصوصا بچه کوچیک ک پر از مسئولیت اونام ...

مادر شوهرم تهران نیست عزیزم واقعا با این وضعیت اقتصادی نمیتونم سر کارنرم