2777
2789

سلاممممم 

من یه راهنمایی میخواستم ازتون هرکسی میتونه لطفا کمکم کنه

من رشتم تجربیه سال اول ولی امیدی به قبولی تو کنکور ندارم و یه جورایی علاقمو از دست دادم واسه ادامه دادن و دوس ندارم خانوادم با کلی زحمت پول ب کلاس و کلی کتاب تست بدن اخرشم من نتونم قبول شم و شرمنده شم

میخوام برم رشته کار و دانش شاخه حسابداری میخواستم ببینم نظرتون در مورد تغییر رشته چیه کی تغییر رشته بدم؟

یا اگه شاخه ی بهتر و اینده داری تو کار و دانش بود بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولن یه چیزی بهت بگم ک این حس طبیعیه تا سال آخر بااکثر تجربی ها هست. حتی یه جاهایی پشیمون میشن دیگ. اما مهم مقصده. اگه علاقه داری ادامه بده با قدرت. البته تنها علاقه ملاک نیس. باید توانایی سخت درس خوندن هم داشته باشی. از طرفی خانوادت میتونن ساپورت کنن؟ فکر این ک هزینه حیف میشه رو نکن. چون داری تو هم تلاش میکنی. راستی اکثر کسانی ک حسابداری خوندن بیکارن و بازار کار این رشته اشباع شده. 

من خودم تجربی بودم تمام تلاشمو کردم به اون چ ک میخواستم برسم. نشد اما یه چیز بهتر رفتم (فرهنگیان) اونم با رتبه 4 هزار. پشت کنکور نموندم چون حوصله نداشتم دیگ. حتی یه روز تصمیم گرفتم برم ریاضی مهندسی هوافضا بخونم اما بازم به هدفم فکر کردم. 

برا حسابداری کار هست منتها باید زرنگ باشی ، حالشو داری ساعت ها پشت کامپوتر بشینی عدد و رقم بزنی؟

اگه نرم افزاراشو یادبگیری و جای خوب کارآموزی بری میتونی موفق بشی و پول خوب دربیاری

من خودم رشته های پیرا پزشکی خیلی بیشتر میپسندم. پرستیژ بالایی دارن و درامد خوب

از نظر مالی میتونی پرستاری آزاد بری؟ یا هوشبری؟

هرچقدر هزینه کنی تو همون دوران طرح جبران میشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
خودت و بهتر میشناسی دوست خوبم. توانایی اینو داری درس بخونی یان؟ اصلا دوست داری وارد کادر درمان بشی؟ ...

درسم مشکلی نداره اما علاقه زیادی بع پزشکی ندارم روحیاتمم سازگار نیس ک فردا بزم جراحی 

برا حسابداری کار هست منتها باید زرنگ باشی ، حالشو داری ساعت ها پشت کامپوتر بشینی عدد و رقم بزنی؟ اگ ...

من فقط نگران کنکورم انگیزم ندارم واسع ادامه دادن 

من فقط نگران کنکورم انگیزم ندارم واسع ادامه دادن 

اشتباه میکنی عزیزم

پیشنهاد میکنم یه سر صبح برو اورژانس بیمارستان شهرتون

دانشجوهای پزشکی و پرستاری ببین که تو استیشن جمع میشن ، آدم کیف میکنه میبینه اونارا

برو ببین و قشنگ انرژی و انگیزه بگیر ادامه بده به مسیرت

درسم مشکلی نداره اما علاقه زیادی بع پزشکی ندارم روحیاتمم سازگار نیس ک فردا بزم جراحی 

تجربی که فقط پزشکی نیست

رشته های پیراپزشکی خوبی هست، هوشبری، رادیولوژی یا همون پرتونگاری، فیزیوتراپی، اتاق عمل، پرستاری مثلا توبخش قلب که آروم بی سروصداست، بینایی سنجی، شنوایی سنجی، کاردرمانی

اینا خیلی باکلاس و خوبن ، سریع استخدام میشی

مثلا دوست خواهرم شنوایی سنجی خونده همه خانم دکترصداش میکنن، حقوق بالایی هم داره

یه سر برو درمانگاه یا بیمارستان، نگاه کن بخشای مختلفو و انگیزه بگیر

کاش من خودم ده سال برمیگشتم عقب و کنکور تجربی میدادم