2777
2789

دایی همسرم و دوستش(مجرد هستن) از شهر خودمون اومده بودن نزدیکای محل زندگیمون... خونه داشت رفیق داییش...قبلس که خبر دادن همسرم گفت هروقت خواستی بیای خبر بده قدمت رو چشم

منم همسرم شغلش ناجوره معمولا خودش نیست به همسرم گفتم پنجشنبه حتما دعوتش کن داییتو 

حالا امروز ساعت ۱۱ و نیم ظهر همسرم رنگ زده که داییم گفته داریم میایم!!! خودش و دوستشششش!!! هرکاریم کرد مرخصی ندادنش بیاد کمکم

منم باردارم هنوز تقریبا استراحت مطلقم وقتی مهمون میاد از فامیل از جلو خبر میدن من به ارومی کارامو انجام میدم کلی وقت استراحت دارم مابینش تا برسن

ناهار هم راستش ماکارونی دیشب رو میخواستم گرم کنم و هیچی رو گاز نبود

خونه بهم ریخته 

(((( ادامش آمادست الان میفرستم)))))

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

خونه بهم ریخته

ناهار نپخته و مهمتر از همه منی که نمیتونستم تکون بخورم 

تا میومدن همزمان با همسرم ساعت ۳ میشد فقط بدو بدو کردم و اینجایی که زندگی میکنیم آب لوله کشی بدرد خوردن نمیخوره باید بریم با دبه آب بیاریم متاسفانه بااین وضعم رفتم با بطری آب اوردم باز خدا روشکر که میوه داشتیم 

خلاصه پذیرایی به نحو احسن انجام شد ولی من الان کمرم خیییلیییی درد میکنه و احساس میکنم منو زدن انقد کوفته ام 

هرچی هم فحش دادم و داد زدم حین کار اروم نشدم و اعصابم خورد بود😑

بازم عصبانیتم ادامه داشت و حالم بد بود برا همین وقتی پذیرایی بعد از ناهار رو سپردم به همسرم رفتم تو اتاق و دیگه حتی موقع رفتنشون هم بیرون نیومدم کاملا عمدا و از روی عصبانیت...نمیدونم چقد حرکتم اون لحظه درست بود اما خودم یکم پشیمونم

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه شده ولش کن حرص نخور

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
خونه بهم ریخته ناهار نپخته و مهمتر از همه منی که نمیتونستم تکون بخورم  تا میومدن همزمان با هم ...

درست که نبود رفتار آخرت بنظرم ولی دیگه گذشته اگه دیدیشون حتما بگو که شرایطت خیلی بد بوده و درد زیادی داشتی 

اصلا وقتی داییش مجرده شوهرت هم خونه نبود نباس میگفت بیان

خودشون خودشونو دعوت کردن 

همسرمم گفت روم نشده جلوی دوستش زنگ زده روشو زمین بندارم 

حالا دیگه اومدنشون همزمان شده بود با اومدن همسرم خداروشکر