2777
2789
عنوان

تاپیک قد بلند چرا قفل شد؟

697 بازدید | 76 پست

اومدم جواب اون خانمرو بدم میگفت زن باید 160باشه فلان باشه بهمان باشه 

اولا ک ظاهر ادمارو خودشون انتخاب نکردن ک شما بیای اینجوری گند بزنی ب یه عده

دوما همهههه تیا قشنگن 

قد بلند زیبایی و جذابیت خودشو داره

قد کوتاه زیبایی خودشو

حالا اینکه شما مثلا قدت بلند نیس بیای گند بزنی ب قدبلندا اصلا کار شایسته ای نیس

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قفل شد 

طرف اصن نباید میومد ت تاپیک... وقتی میدونی تاپیک قد بلندا هس و ت خودت بلند نیستی چرا میای اینجوری بگی 

اه اعصابمو خرد کرد 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
دقیقا ،،، من اومدم جوابشو بدم قفل شد 

اعصابمو خورد کرد 

میگه از اینکه با ی عده همجنسم خجالت میکشم 

ظرافت ندارن فلان 

خدایا کمک کن عفت کلاممو حفظ کنم

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو

همچین تاپیکایی اصلا نباید زده بشه که یه عده بچه دهه 90 که عقده دارن بیان نظر بدن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
همچین تاپیکایی اصبا نباید زده بشه که یه عده بچه دهه 90 که عقده دارن بیان نظر بدن

چرا فکر میکنید خانمای به اصطلاح بزرگسال این حرفای چرندو نمیزنن؟ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨