2777
2789

😔😭😭😭 دلم گرفته بود گفتم بیام برا شماام بگم... 

دیشب ما رفتیم دم در مغازه شوهرم و شریکش آتیش بازی تموم که شد اونا میخواستن برن خونه عمو زن شریک شوهرم در این حد غریبه منم تازه عروس سه ماهه فقط آشنا شدم با شریک شوهرم و زن و بچش 😔😔 بعد حالا من یجوری غیر مستقیم تونستم کاری کنم لغو بشه ولی بچشون افتاد گریه گفت میخوام برم اونجا حالا اون مهم نبود یهو شوهرم گفت باشه بریم 😐😐 ینی اندازه سر سوزن ارزش براش نداشتم 😭😭😭 انقد حس بدی دارم حتی نمیتونم توضیح بدم چم شده 

چرا می خواستی نرین اونجا

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

خوب مگه با خانواده اقای شریک بهم چسبیده بودین؟جدامیشدین اونا میرفتن خونه فامیلاشون شمام خونه خودتون!!!!

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مگه با خانواده اقای شریک بهم چسبیده بودین؟جدامیشدین اونا میرفتن خونه فامیلاشون شمام خونه خودتون! ...

ما ماشین نداریم با اونا رفتیم حاضرم نشدن برگردن مارو بزارن دوباره بیان وگرنه من گفتم 

ما ماشین نداریم با اونا رفتیم حاضرم نشدن برگردن مارو بزارن دوباره بیان وگرنه من گفتم  

رفتار اونا خیلی زشت بوده 

طبیعیه ادم نخواد بره خونه غریبه اون فامیلا هم از دیدن مهمون غریبه بدون دعوت مسلما خوشحال نمیشدن بچه بی عقله چه میدونه اصرار میکنه اما  شوهرت عقل نداره مگه؟ شریکه هم انگار اداب معاشرت بلد نیست انگار تنها ادم عاقل اون جمع شما بودی!!!

یه اسنپ میگرفتین جدامیشدین از اینا 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

واقعا الکی حساسی 

منتظری یه اتفاقی بیوفته برداشت کنی که شوهرم چون دوسم نداره این کار رو کرده 

دوست داشتن از نظر تو اینه که شوهرت نذاره بری شهرتون 

از نظر شوهرت اینه که بذاره بری شهرت حال و هوات عوض شه

یکم وابستگیتو کم کنی و همه چی رو به دوست داشتن یا دوست نداشتن ربط ندی درست میشه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
اسنپ پس واسه چیه، عجب شوهر خسیسی داریا... ادم میره خونه فامیل شریک شوهرش!!!! وات د فاز؟!

😔😔😔 منم همینو میگم آخه تازه عروسو اینجوری میبرن چنین جمعی؟ همه ام داشتن می‌خوردن و می‌کشیدن 😭

واقعا الکی حساسی  منتظری یه اتفاقی بیوفته برداشت کنی که شوهرم چون دوسم نداره این کار رو کرده&n ...

😐 حساااس همه داشتن تند تند دود میکردن و می‌خوردن و میکشیدن شیش تا پسر عموی هیز داشت هفت پشت غریبه ان با من منم از خونواده مذهبی ام شوهرمم اینو می‌دونه دوس داشتنتش به یه ورم نیست شعور میخواستم داشته باش شرایطو درک کنه که نکرد و بیشعور بود 

رفتار اونا خیلی زشت بوده  طبیعیه ادم نخواد بره خونه غریبه اون فامیلا هم از دیدن مهمون غریبه بد ...

ممنون از درکی که کردی توضیح دادم پایین تر ما ماشین نداشتیم با اونا رفتیم اون محل تاکسی و اسنپ نداره حاضرم نشدن مارو برگردونن

ممنون از درکی که کردی توضیح دادم پایین تر ما ماشین نداشتیم با اونا رفتیم اون محل تاکسی و اسنپ نداره ...

باهاش محکم صحبت کن برای  بارهای بعدی 

حالا جدای از همه چی خیلی بده که اینجور جاهارفت و امد کنه یه مشت معتاد و الکلی !!!!!!