خانوما من یه دختر یک سال و نیمه دارم که خیلی بهم چسبیده و جایی بدون من نمیمونه.از طرفی نیاز به پول دارم.کار در منزل هم پیدا نکردم.به نظر شما چه هنری درآمد داره که برم یاد بگیرم یا چه کاری میتونم انجام بدم با وجود دخترم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
عزیزم باچندتاازکافی شاپا،سوپریا،بستنی فروشا،صحبت کن،یه کیکی چیزی که مزش عالی باشه،مثل کیک پیراشکی کلوچه سمبوسه،وخیلی چیزای دیگه،یکدوموبپزوبهشون بفروش،کم کم دستت میادسفارشات بیشترمیشه،واینجوری هم توخونه ای پیش بچت،هم یه درآمدی داری.