2777
2789
عنوان

خانم های موفق بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
براش دفتر و مداد رنگی بخر تا فکر کنه اونم داره میخونه

اره داره.رشته ام ریاضی داره داخلش و تمرکز لازم دارم واقعا.وگرنه خیلی دوست دارم ادامه بدم

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودمم دوست دارم اینطوری بزرگ بشه ولی ادم دیگه گاهی کم میاره.مگه میشه زندگی بدون هیچ تفریح و نشاط ...

ببین چون متوجه شدم 

باتجربه ای میگم خدمت شما 

خدا وکیلی کدوم مسافرت بوده 

رفتی و شاد و خوشحال برگشتی 

معمولا با خستگی و پشیمونی و اخم و تخم 

چون خدا توش نیس 

تو خونه مون بخونیم و شاد باشیم 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
ببین چون متوجه شدم  باتجربه ای میگم خدمت شما  خدا وکیلی کدوم مسافرت بوده  رفتی و ش ...

خب ببین شما میگی اصلا نخواه این چیزا را.ولی بنظر من آدم باید تلاشش را بکنه.دنیا جای خودش و آخرت هم جای خودش.دو روز دیگه که بچم بزرگ شد نمیتونم بگم چیزی نخواه چون خوب نیس.بگم لباس نخر میوه نخور.یه لقمه نکن بخور و هیچی نگو و فقط به خدا برس.

خب ببین شما میگی اصلا نخواه این چیزا را.ولی بنظر من آدم باید تلاشش را بکنه.دنیا جای خودش و آخرت هم ج ...

بله تلاشت رو بکن 

ولی به چه قیمتی 

به قیمت اینکه حوصله بچه ت رو نداشته باشی؟؟؟؟؟؟

مادر اول باید مادریش و کنه 

حالا اگه به وظیفه مادریش که مهمترین کار تو دنیاس 

لطمه نخورد 

حالا بسم الله 

اگه تونست کار دیگه ای هم بکنه 

اشکال نداره 

لطفا دقیق به سخن این حقیر فکر کن 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
بله تلاشت رو بکن  ولی به چه قیمتی  به قیمت اینکه حوصله بچه ت رو نداشته باشی؟؟؟؟؟؟ مادر ...

وای نه.من خودم یه لحظه نبینمش نمیتونم.

اصلا به شوق اونه که میخوام کار کنم.وگرنه برام کاری نداشت میذاشتمش خونه مادرم یا مادر شوهرم و میرفتم دنبال کارهام.ولی دلم نمیخواد اذیت بشه.برا همین تاپیک زدم که چجوری با وجود دخترم که میخوام پیشم باشه کار هم بکنم

وای نه.من خودم یه لحظه نبینمش نمیتونم. اصلا به شوق اونه که میخوام کار کنم.وگرنه برام کاری نداشت میذ ...

ببین هیچ نخسه ای کلی نیست 

بلکه هر کسی باید شرایط رو بسنجه 

و برا خدا تصمیم بگیره 

عذر میخوام وقتتون رو گرفتم 

تجربه هام رو در اختیارتان گذاشتم 

موفق باشید به تأیید الهی