خانوما من یه دختر یک سال و نیمه دارم که خیلی بهم چسبیده و جایی بدون من نمیمونه.از طرفی نیاز به پول دارم.کار در منزل هم پیدا نکردم.به نظر شما چه هنری درآمد داره که برم یاد بگیرم یا چه کاری میتونم انجام بدم با وجود دخترم
فقط سعی کن انشاءالله قناعت کن توکلت به خدا باشه از خدا برکت بخواه که پولت صرف دوادرمون ...
بخدا ده ساله دارم همین حرفارا میزنم.امروز دیگه کلا زده به سرم.از بی پولی و سختی خسته شدم.تا کی غصه نون شب را بخورم.الان جوونم و محض رضای خدا نه یه خوشی داشتم... نه یه سفر نه هیچی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا ده ساله دارم همین حرفارا میزنم.امروز دیگه کلا زده به سرم.از بی پولی و سختی خسته شدم.تا کی غصه ن ...
اهل نماز باش و ارتباط با خدا
یارب چه خوسشت ،بی دهن ،خندیدن
بی منت دیده ،خلق عالم، دیدن
برخیز و نظر کن که به غایت، نیکوست
بی منت پا ،گرد جهان، گردیدن
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
اهلش هستم که تا الان تونستم سر زندگیم بمونم وگرنه همون چندسال پیش تمومش کرده بودم.اخه باید یه حدکتی ...
حرکت اون کاریه که ما رو به خدا برسونه
سعی کن دخترت رو اهل حجاب و نماز بار بیار
این از هر نون و گوشتی
براش سودمند تره
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .