2777
2789
عنوان

خانم های موفق بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
فقط سعی کن انشاءالله قناعت کن  توکلت به خدا باشه از خدا برکت بخواه  که پولت صرف دوادرمون ...

بخدا ده ساله دارم همین حرفارا میزنم.امروز دیگه کلا زده به سرم.از بی پولی و سختی خسته شدم.تا کی غصه نون شب را بخورم.الان جوونم و محض رضای خدا نه یه خوشی داشتم... نه یه سفر نه هیچی

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه و مهد

اهان.مهد دخترم را قبول نمیکنه فعلا.گفتم یه وام بگیرم لپ تاب بخرم و برم کلاس برنامه نویسی اما موقل کلاس نمیدونم چیکارش کنم.جایی بدون من نمیمونه

شما میتونی مجازی یا پیام نور بخونی که بچه هم لازم نباشه مهد بره

خرجش زیاده.رشته ام هم باید دولتی برم تا یه کار خوب پیدا کنم.پیام نور فایده نداره.میدونی فقط مدرکش مهم نیس که میخوام کار کنم باهاش

بخدا ده ساله دارم همین حرفارا میزنم.امروز دیگه کلا زده به سرم.از بی پولی و سختی خسته شدم.تا کی غصه ن ...

اهل نماز باش و ارتباط با خدا 

یارب چه خوسشت ،بی دهن ،خندیدن 

بی منت دیده ،خلق عالم، دیدن 

برخیز و نظر کن که به غایت، نیکوست 

بی منت پا ،گرد جهان، گردیدن

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
عزیزم باچندتاازکافی شاپا،سوپریا،بستنی فروشا،صحبت کن،یه کیکی چیزی که مزش عالی باشه،مثل کیک پیراشکی کل ...

واقعا اعتماد به نفسش را ندارم برم صحبت کنم ولی شاید کیک بپزم ببرم.ممنون از پیشنهادت  

اهان.مهد دخترم را قبول نمیکنه فعلا.گفتم یه وام بگیرم لپ تاب بخرم و برم کلاس برنامه نویسی اما موقل کل ...

اگه بخوای برای دولتی بخونی اقلأ یکی دو سال طول می‌کشه تا قبول بشی. اون موقع دیگه بچه به راحتی می‌تونه مهد بره

اهل نماز باش و ارتباط با خدا  یارب چه خوسشت ،بی دهن ،خندیدن  بی منت دیده ،خلق عالم، د ...

اهلش هستم که تا الان تونستم سر زندگیم بمونم وگرنه همون چندسال پیش تمومش کرده بودم.اخه باید یه حدکتی هم بکنم 

اگه بخوای برای دولتی بخونی اقلأ یکی دو سال طول می‌کشه تا قبول بشی. اون موقع دیگه بچه به راحتی می‌تون ...

اره کاش الان هم میتونست بره مهد تا  من وقت درس خوندن پیدا کنم.تا یه کتاب دستم میگیرم میاد اونم میشینه میخواد یا خط خطی کنه یا بخونه.

اهلش هستم که تا الان تونستم سر زندگیم بمونم وگرنه همون چندسال پیش تمومش کرده بودم.اخه باید یه حدکتی ...

حرکت اون کاریه که ما رو به خدا برسونه 

سعی کن دخترت رو اهل حجاب و نماز بار بیار 

این از هر نون و گوشتی 

براش سودمند تره

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
حرکت اون کاریه که ما رو به خدا برسونه  سعی کن دخترت رو اهل حجاب و نماز بار بیار  این از ...

بله خودمم دوست دارم اینطوری بزرگ بشه ولی ادم دیگه گاهی کم میاره.مگه میشه زندگی بدون هیچ تفریح و نشاطی