2777
2789
عنوان

مانتو عید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 60 پست
خوشبحال مردا  اصلا اینقدر که ما خانوما به فکر لباسم آقایون نیستن  هرچی خریدن خریدن

دقیقا...من یه ماهه دارم میگردم هربارم که میرم بازار همسرم و پسرم برا خودشون خرید میکنن من دست خالی بر میگردم...دیگه دلم‌میخواد کریه کنم از بس هیچی مورد پسندم نیس

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ب شلوار دمپا فقط کفش پاشنه بلند میاد؟ یا با کتونی لژ دار هم خوب میشه؟

خوب میشه گلم اگ مانتوت کتی یا کوتاه باشهه عالیی

اعتقادت اگ ب خودت ارزش داره دلیل نمیشه ب منم ارزش داشته باشهه اوکی!؟اعتقادمنم ب خودم ربط داره پس حق توهین نداری  هروقت با دلیل علمی و عقلی حرفی داشتی روم ریپ بزن ن فقط چرت و پرت 😊🤌کمی فضول نباشیدعقل کل این سایت یجوری مال زیردیپلماس حس بدی میگیرم اسکولا عزیزب کار ماست ریختنتون ادامه بدیدد پیروز باشیددد😘😘😘

من که همیشه کفش اسپرت میپوشم 

یه کت و شلوار دارم شلوارش دمپا هست اونو هم با اسپرت میپوشم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چند خریدی

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم. آنکس که مرا کراش خود پندارد، کفرش به کنار عجب کراشی دارد الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

خوب میشه ، الان دیگه همه چیو با هم میپوشن،  قبلا کتونی رو فقط با شلوار جین میپوشیدم خودم ولی الان نه ، با پارچه ای ام میپوشم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
من که همیشه کفش اسپرت میپوشم  یه کت و شلوار دارم شلوارش دمپا هست اونو هم با اسپرت میپوشم

ینی تو فصل بهار میشه کتونی پوشید؟

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
خوب میشه گلم اگ مانتوت کتی یا کوتاه باشهه عالیی

آره کتی هس عزیزم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️