2777
2789
عنوان

مانتو عید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 60 پست
من از کفش پاشنه بلند اصلا خوشم نمیاد تو عروسیمم میخاستم کتونی بپوشم نزاشتن😐😁

🤣

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دقیقا...من یه ماهه دارم میگردم هربارم که میرم بازار همسرم و پسرم برا خودشون خرید میکنن من دست خالی ب ...

خیلی بده بخدا 

من خودمم ده بار میرم و میام تا ی چیزی میخرم

سر جهیزیه ام چقدر رفتم و اومدم و دوباره شک کردم .اصلا دلمون یک دل نیست . تو مغازه مثل چی ذوق میکنم بعد تا میام خونه میگم کاش بیشتر گشته بودم .

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تو فصل بهار میشه کتونی پوشید؟

من که میپوشم 

حتی تابستونم میپوشم 😂

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

قشنگه ولی اصلا مانتو اینجور مشخص نمیشه حتما باید تن بره معلوم. شه یا کنار یچیزی ست بشه. چندخریدی؟&nb ...

تن خورش قشنگ ستشم قشنگه با مشکی فقط میگم زشت نباشه طرح داره 

به هیچ کس تو دنیا تکیه نکن ...
من که میپوشم  حتی تابستونم میپوشم 😂

منم همینطور

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

چرا من چیزی ندیدم 😐 نگو که تو کسری از ثانیه پاکش کردی 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اونم اگه بخرن  که بعضی وقتا اصلا نمیخرن😂

حق

همیشه هم میگن من لباس دارم 😂البته تقصیری هم ندارن شرایط اقتصادی بده‌ . 

جالبه که هرچی شد میپوشن سخت نگیرن

من شوهرم بهم میگه شما خانوما واقعا چ حوصله ای دارید انتخاب کن تموم بشه بره😂😂😂😂

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
چرا من چیزی ندیدم 😐 نگو که تو کسری از ثانیه پاکش کردی 

منم والا ندیدم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍

بچه ها من هر موقع چیزی ببینم اگه خوشم اومد یا اگه قیمتش مناسب بود،هرچند لازم نداشته باشم میخرم،الان برا عید هیچی لازم نداشتم بخرم چون همه چی دارم اونم ۳ تا ۳ تا حداقل،بعد الان که عیدی نخریدم پولشو بگیرم از همسرم؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!