2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی ازش نمیپرسم اصلا یبار راجبش حرف زدیم و قرار شد دیگه بهش فکر نکنیم من خیلی گرم باهاش رفتار می ...

دیگه فکر نکن بهش همین. زندگیتون رو بکنید.خوش باشید بگید بخندید، رها کنید اصلا . غم توی چشمهاشونم انشالله بزودی جاش رو به شادی میده🤲

سلام😊 
🤣🤣🤦🏻‍♀️ اینجوری که فرقی نمیکنه شیعه و سنی فکنم این مورد واس جفت مذهبا صدق میکنه:(( 

برید پیش ملا بپرسید من خودم حنفی ام 

این جا به جواب نمیرسی

احتمالا طلاقت نداده 

آخه میگی بعدش رابطه داشتید

دنبال بلوط میگردم ندارین؟👀🌲🌳
ببین من سرچ کردم بهتره اکر براتون مهمه که به نظرم باید مهم باشه بری پیش  کسی که کامل میدونه&nbs ...

برای اون مهم تره با این حالی ک پیدا کرده هرچند ک گفته راجبش حرفی نزن ولی بازم مطرحش میکنم و ازش میخوام بره پیش عالمی چیزی مشکلو حل کنه 

و اینکه قبول دارم تو اولین فرصت بعد این قضیه در مورد محضر هم صحبت میکنیم ممنونم عزیزم 

تو مذهب ما اگه مرد بگه طلاقت دادم طلاقت دادم طلاقت دادم  طلاق جاری میشه به همین راحتی

شما گفتی اهل تسنن هستین و این جمله هایی که گفتین مرد باید توروی زن بگه یا پشتشم بگه اثر داره؟ 

برای اون مهم تره با این حالی ک پیدا کرده هرچند ک گفته راجبش حرفی نزن ولی بازم مطرحش میکنم و ازش میخو ...

برای توام باید مهم باشه نمیشه راجبش حرف نزد 

بله تا محضری نکردی دیگه نزار اتفاقی بینتون بیوفته 

به بزرگترات بگو تا محضری نشه تصمیمی نمیگیری راجب این آقا 

و قبل از اون تمام مشکلاتتونو اصوووووولی حل کنین که دوباره کدورتها بیشتر نشهه۸ ماه قهر و دعوا خیلی زیاده به این موضوع عقلانی فکر کن نه احساسی