من چن ساله عقدم و تو این مدت خیلی اختلافات بینمون به وجود اومد که بیشترش هم به خاطر خانواده همسرم بوده البته همسرمم ادم خیلی سیاستمداریه ولی درکل منو خیلی دوست داره، بگذریم خلاصه این اخریا تقریبا 7/8ماهی از هم دور بودیم و قهر سر یه قضیه هایی ک بازم برمیگشت ب خانوادش، حالا تو اون مدت مثل اینک خیلی عصبانی شده و تو عصبانیت حرفی زده و نمیدونم چیزی گفته که خیلی سنگین بوده و خودش میگه نمیدونم الان چه خاکی بریزم سرم،،، الان دوباره میونمون اوکی شده و داریم سعی میکنیم مشکلات گذشترو جبران کنیم ولی اون هنوزم نگرانه و این منو میترسونه، ما اهل تسنن هستیم میخواستم ببینم ممکنه کلمه طلاق و گفته باشه و ما الان جدا شده باشیم؟ سر در نمیارم از این چیزا کسی چیزی میدونه کمک کنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طلاقی است که مرد سهبار زن خود راطلاق داده باشد. به اجماع فقیهان شیعه و سنی، ازدواج مرد با زنی که سه بار طلاقش داده، حرام است؛ مگر آنکه زن با مرد دیگری ازدواج کند که پس از طلاق یا مرگ همسر دوم، زن دوباره میتواند با همسر سابق خود ازدواج کند. سهطلاقه از اقسام طلاق بائن است و در آن شوهر حق رجوع ندارد.
به فتوای فقیهان امامی، زمانی زن سهطلاقه میشود که شوهرش بین هر طلاق به او رجوع یا با او ازدواج کرده باشد، به تعبیر دیگر سه طلاق در یک مجلس صحیح نیست؛ اما اهل سنت میگویند میتوان زن را یکباره سهطلاقه کرد. در آیات ۲۲۹ و ۲۳۰ سوره بقره، حکم شرعی سهطلاقه کردن زن بیان شده است.
ازین چیزا که گفته باشه اصلا مهم نیست حتی اگر قسم خورده باشه هم مهم نیست خودم آیه اش رو دیدم توی قر ...
قربونت برم من 😍 خودمم میگم این چیزا مهم نیست و حتی برامم مهم نیس اون کلمه هارو گفته باشه فق دنبال راه حلیم ک حال اونو خوب کنم ک از این ترسو نگرانی در بیاد
دقیقا خیلی شرایط سخت گیرانه تری دارن فقه ما و این بده 🤦🏻♀️ همسر خود منم خیلی پایبنده فکر نکنم اصل ...
ببین من سرچ کردم بهتره اکر براتون مهمه که به نظرم باید مهم باشه بری پیش کسی که کامل میدونه و اینکه لططططفا اگر قصدتون زندگی کردنه محضری عقد کنین صیغه اسمش روشه ینی هر وقت خواستم بی دردسر باطلش کنم