2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 141 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره!  فقط باید ببینی چی گفته  صیغه ازدواج رو بزن توی گوگل میاره برات  تو باید یک چ ...

🤣🤣اینک خیلی اسونه امیدوارم با همین کار حل بشه من جای اونم صد دفه میگم قبلت، قبول، قابل قبول بخدا قبول 🤣

خیلی کار چندشیه 😖😖

از چندشم گذشته بدعت آوردن چیز غلطی هست اسلام اینو نمیگه همشهری ما که اینقدر پیگیری کرد تا زنشو برگردوند گفتن حلالت هست نیاز به ازدواج با کسی دیگه نیست

قانون اهل تسنن هست اگه گفته سه طلاقه باید زن یکی دیگه بشی باز طلاق بگیری زن خودش بشی ولی اینا الکیه ...

این مدل طلاق 

طلاق مغلظه هست امکان رجوع دوباره وجود نداره مگر با ازدواج خانم با یکی دیگه و اگه از این همسرشون هم طلاق بگیرن 

بعد همسر اولی میتونه دوباره باهاشون ازدواج کنه

دنبال بلوط میگردم ندارین؟👀🌲🌳
و اینکه اهل سنت فقهشون توی این چیزا خیلی سنگین تر عمل میکنه  ولی شیعه راحت تر میگیره  ال ...

دقیقا خیلی شرایط سخت گیرانه تری دارن فقه ما و این بده 🤦🏻‍♀️ همسر خود منم خیلی پایبنده فکر نکنم اصلا قبول کنه 

خیلی کار چندشیه 😖😖

طلاقی است که مرد سه‌بار زن خود راطلاق داده باشد. به اجماع فقیهان شیعه و سنی، ازدواج مرد با زنی که سه بار طلاقش داده، حرام است؛ مگر آنکه زن با مرد دیگری ازدواج کند که پس از طلاق یا مرگ همسر دوم، زن دوباره می‌تواند با همسر سابق خود ازدواج کند. سه‌طلاقه از اقسام طلاق بائن است و در آن شوهر حق رجوع ندارد.

به فتوای فقیهان امامی، زمانی زن سه‌طلاقه‌ می‌شود که شوهرش بین هر طلاق به او رجوع یا با او ازدواج کرده باشد، به تعبیر دیگر سه طلاق در یک مجلس صحیح نیست؛ اما اهل سنت می‌گویند می‌توان زن را یکباره سه‌طلاقه کرد. در آیات ۲۲۹ و ۲۳۰ سوره بقره، حکم شرعی سه‌طلاقه کردن زن بیان شده است.

ازین چیزا که گفته باشه اصلا مهم نیست حتی اگر قسم خورده باشه هم مهم نیست خودم آیه اش رو دیدم توی قر ...

قربونت برم من 😍 خودمم میگم این چیزا مهم نیست و حتی برامم مهم نیس اون کلمه هارو گفته باشه فق دنبال راه حلیم ک حال اونو خوب کنم ک از این ترسو نگرانی در بیاد 

این مدل طلاق  طلاق مغلظه هست امکان رجوع دوباره وجود نداره مگر با ازدواج خانم با یکی دیگه و اگه ...

سه طلاقه وجود نداره سه بار طلاق دادن یعنی هر بار صیغه طلاق جاری بشه میشه سه طلاقه نه با حرف بگه سه طلاقه ات میکنم

دقیقا خیلی شرایط سخت گیرانه تری دارن فقه ما و این بده 🤦🏻‍♀️ همسر خود منم خیلی پایبنده فکر نکنم اصل ...

ببین من سرچ کردم بهتره اکر براتون مهمه که به نظرم باید مهم باشه بری پیش  کسی که کامل میدونه  و اینکه لططططفا اگر قصدتون زندگی کردنه محضری عقد کنین صیغه اسمش روشه ینی هر وقت خواستم بی دردسر باطلش کنم 

سه طلاقه وجود نداره سه بار طلاق دادن یعنی هر بار صیغه طلاق جاری بشه میشه سه طلاقه نه با حرف بگه سه ط ...

تو مذهب ما اگه مرد بگه طلاقت دادم طلاقت دادم طلاقت دادم 

طلاق جاری میشه به همین راحتی

دنبال بلوط میگردم ندارین؟👀🌲🌳
تو شرعیات ما اگر همسرم منو ۳ طلاقه کنه ( دهنشو پاره میکنم در این صورت ) بله من بهش حرومم و باید من ب ...

🤣🤣🤦🏻‍♀️

اینجوری که فرقی نمیکنه شیعه و سنی فکنم این مورد واس جفت مذهبا صدق میکنه:((