2777
2789
عنوان

این طلاق حساب میشه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 141 پست

تو دعواهای زن وشوهر ممکنه پیش بیاد به همدیگه بگن طلاق میگیرم وطلاقت میدم و ازاین حرفا بعدشم الکی ک نیست با یه حرف جدا شده باشین  طلاق خطبه داره ... واینکه اعتقادات شمارو نمیدونیم ما ک بخوایم راجبش حرف بزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام برای طلاق توی مذهب تسنن میگن بگه سه طلاقه باید زنش ازدواج کنه زن یکی دیگه بشه باز طلاق بگیره برگرده به شوهرش ولی غلطه سه طلاقه یعنی سه بار طلاق بگیره به حرف نیست که

یعنی سنت ازدواجتون با ما شیعه ها متفاوته اگه مثل ما هستین که همینطوری طلاق نمیگیزن دو طرف باید باشن و صیغه طلاق جاری بشه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
یه همکار سنی داشتم میگفت یکی از اطرافیانش یه بار از روی عصبانیت ۳ بار به همسرش گفته طلاق (می گفت اگر ...

اخه این من پیشش نبودم که تو روم سه بار بگه طلاق ینی اینجوری هم ممکنه؟؟  اگ پیشش نباشی و بگه 

🤣🤣دهنتو  فحش که خوبه سه طلاقم نکرده باشه🤦🏻‍♀️

نکرده اگه کرده بود می‌گفت

عزیزم اگه خودش می‌گه زن و شوهرید پی‌اشو نگیر 

لاتجسسوا 

من خودم شیعه ام ولی می‌دونم بهتره وسواس بیخود به خرج ندی

از آینه بپرس نجات دهنده ات را
تو دعواهای زن وشوهر ممکنه پیش بیاد به همدیگه بگن طلاق میگیرم وطلاقت میدم و ازاین حرفا بعدشم الکی ک ن ...

ممنون از دلداریت عزیزم منم از این چیزای مذهب خودمون چیزی سر در نمیارم 🤦🏻‍♀️ اولین باره درگیر این چیزا شدم قبلا حتی راجبش چیزی هم نشنیده بودم اصلا

اخه این من پیشش نبودم که تو روم سه بار بگه طلاق ینی اینجوری هم ممکنه؟؟  اگ پیشش نباشی و بگه&nbs ...

اطلاعاتی در این زمینه ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)