من چن ساله عقدم و تو این مدت خیلی اختلافات بینمون به وجود اومد که بیشترش هم به خاطر خانواده همسرم بوده البته همسرمم ادم خیلی سیاستمداریه ولی درکل منو خیلی دوست داره، بگذریم خلاصه این اخریا تقریبا 7/8ماهی از هم دور بودیم و قهر سر یه قضیه هایی ک بازم برمیگشت ب خانوادش، حالا تو اون مدت مثل اینک خیلی عصبانی شده و تو عصبانیت حرفی زده و نمیدونم چیزی گفته که خیلی سنگین بوده و خودش میگه نمیدونم الان چه خاکی بریزم سرم،،، الان دوباره میونمون اوکی شده و داریم سعی میکنیم مشکلات گذشترو جبران کنیم ولی اون هنوزم نگرانه و این منو میترسونه، ما اهل تسنن هستیم میخواستم ببینم ممکنه کلمه طلاق و گفته باشه و ما الان جدا شده باشیم؟ سر در نمیارم از این چیزا کسی چیزی میدونه کمک کنه؟
تو دعواهای زن وشوهر ممکنه پیش بیاد به همدیگه بگن طلاق میگیرم وطلاقت میدم و ازاین حرفا بعدشم الکی ک نیست با یه حرف جدا شده باشین طلاق خطبه داره ... واینکه اعتقادات شمارو نمیدونیم ما ک بخوایم راجبش حرف بزنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام برای طلاق توی مذهب تسنن میگن بگه سه طلاقه باید زنش ازدواج کنه زن یکی دیگه بشه باز طلاق بگیره برگرده به شوهرش ولی غلطه سه طلاقه یعنی سه بار طلاق بگیره به حرف نیست که
یعنی سنت ازدواجتون با ما شیعه ها متفاوته اگه مثل ما هستین که همینطوری طلاق نمیگیزن دو طرف باید باشن و صیغه طلاق جاری بشه
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اخه این من پیشش نبودم که تو روم سه بار بگه طلاق ینی اینجوری هم ممکنه؟؟ اگ پیشش نباشی و بگه&nbs ...
اطلاعاتی در این زمینه ندارم
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)