2777
2789

دوستم یه جا میره دو ساله خیلی راضی بود زنگ زدم پرسیدم گفت ۱۵۰۰ میشه. ایشون توی سالن کار نمی کنن توی خونه انجام میده

بعد زنگ زدم به یه سالن گفت مواد خوب ۴تومن میشه

به نظرتون برم پیش اولی یا نه؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

والا دوس دارم ولی خیلی گرونه من دوستم تا شونش هست موهاش انجام داده ۶ تومن شده موهای من خیلی بلنده

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال ریزش زیاده کراتینه  بنظرم پروتئین تراپی کن

پروتین تراپی گفت سه ماه اس 

بعد من موهام سالمه نه موخوره داره نه رنگ کردم 

فقط خیلی پف داره و فره که خیلی روی مخمه

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

نه کراتین اصلا ارزشش رو نداره هم پول میدی هم موادش سرطان زاس هم زود اثرش میره هم ریزش مو میاره نکنی بابا به جاش روغن مار و روغن آرگان اصل بگیر بزن به موهات اتو مو هم بکش بعضی اوقات عالی میشه نن خودم همین کارو میکنم.

من دیروز انجام دادم سالنی ک من رفتم بهترینه تو استانمون موهام ی خورده بالاتر از شونه۳/۵۰۰صاف ک کرد اومد روشنک تقریبا موادش درجه یک بود بو نداشت و اصلا اذیت کننده نبود دستگاه هم داشت ک موهامو داخل دستگاه گذاشت من ک خیلی راضی بودم دو مرحله هم تو دو روز کار می‌کنه من یکشنبه باید برم واسه مرحله دوم