2777
2789
عنوان

روزهایی دلتنگی

31 بازدید | 3 پست

این اولین سالیه که پیشمون نیستی چهارماه از نبودت داره میگذره قرار نبود اینجوری بزاری بری بیمعرفت 

یادمه مامانم بهش گفت عمه من دیگه نمیام تا عروسیت بیمعرفت مامانم اومد ولی تو نبودی💔

به یاد پسر دایی عزیزم محمد مهربون 🥺😭

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

منم دلتنگ پدرمم قرار بود امروز بریم شهرستان که فردا بریم سرمزارش  ولی همسرم الکی بهونه تراشی کرد ومنم کنسلش کردم 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
منم دلتنگ پدرمم قرار بود امروز بریم شهرستان که فردا بریم سرمزارش  ولی همسرم الکی بهونه تراشی کر ...

🥺براش فاتحه بفرست خیرات کن جز این دوتا چیزی به اونا نمی‌رسه 

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥺براش فاتحه بفرست خیرات کن جز این دوتا چیزی به اونا نمی‌رسه 

خیلی دلم گرفته دوست داشتم سنگ سیاه وسردشو بغل کنم 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔