2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی و زن باردار

202 بازدید | 15 پست

بچها امشب ماه گرفتگیه منم باردارم قراره تایساعت دیگ بریم خونه مادرم یساعتی راهه راسته میگن برای زن باردار خطرداره بچه لک میشه ازنظر علمی میگن خرافاته و روایتیم درموردش نیست نظرشما چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت وپرت وخرافات 

خواهرمن بارداربودیه بارماه گرفتگی شدازمابیشترنگاکردهیچی نشد

تو همهٔ دردایی که شکستم، تو همهٔ شبایی که بریدم... فقط یه نفر موند کنارم: خدا 🕊️ نه پرسید، نه قضاوت کرد، فقط موند... و همین موندنش، نجاتم داد 🌌

منم باردارم

راستش رو بخوای مطمئنم که چرت و پرته و پایه علمی نداره ، حتی پایه مذهبی هم نداره 

ولی تهش سعی می‌کنم ب ماه نگاه نکنم یا دستمو نذارم ب شکمم

تو هم همینطور 

توی ماشینی سعی کن ب ماه نگاه نکنی 

دیگه نمی‌دونم ، عقل آدم میفهمه غلطه ولی اضطراب ول نمیکنه

منم باردارمراستش رو بخوای مطمئنم که چرت و پرته و پایه علمی نداره ، حتی پایه مذهبی هم نداره ولی تهش س ...

آره درسته نظر منم همینه

آره نگاه نمیکنمو دستم نمیزنم انقدر یه عده خرافاتین که بقول شما استرس ول نمیکنه ادمو

خرافات بودنش مطمنا خرافه توش قاطی شده عقل میگه ک بهتر روزه شک دار نگیری و بمونی خونه.یادت باشه قدرت ...

درسته،سعی میکنم بالارو نگاه نکنمو دست به شکمم نزنم،توکل میکنم به خدا

اتفاقا خرافات نیست به چشم دیدم که میگم

اون ماه گرفتیگی روی بدن یه عده میگن بخاطر قند خون مادرو بچه پایین باشه اینطور میشه قدیمیا بهش میگن ماه گرفتگی