2777
2789
انشالله نسیلتون بشه خیلی خوبه  همسر دوم داداش من همینجوره انقدر دوسش داریم دقیقا همینایی که نو ...

خداروشکر ، آدم بی حاشیه و حسود نباشه بخدا نعمته نعمت

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

با داداشم زندگی خوبی داشته باشن‌خوشخت بشن همین

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتظاری ازش ندارم به هر حال اونم انسانه سعی میکنم خودم فاصله رو حفظ کنم تا حرمت و احترام از بین نره

همون طور که دوست دارم مادر شوهرم باهام رفتار کنه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

دوبه هم زن و دورو نباش اگه بد هست تو رو هم بد باش نه اینکه تو رو خوب باش پشت سر....

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

اگ مادرشوهر بشم هرگز ب عروسم بی احترامی نمیکنم تو زندگیشون دخالت نمیکنم هرکاری خودشون دوس داشتن انجام بدن ب من چه هرکی زندگی خودش داره دخالت نمیکنم ک ازم ناراحت بشه جوری ک با دخترم رفتار میکنم با اونم همونجوری میشم.. ادم باید اول ازخدا بترسع ن اینکه کسی اذیت کنه 

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

اخلاقش مثه خودم باشه😂

آب زیر کاه نباشه جلو رومون یه حرف بزنه پشت سرمون یه چیز دیگه ،خودشو نگیره ،مارا مثل خونواده خودش بدونه ما هم اونو مثل دختر و خواهر خودمون بدونیم ،بداخلاق نباشه،قیافه هم که باید باب میل یکی دیگه باشه کار به ما نداره و.....