2777
2789
عنوان

شکم درد در بارداری

211 بازدید | 27 پست

توی هفته ۹ ام بارداریم چند روزه شکم درد دارم جوری که اصن نمیتونم به هیچ کارم برسم، فقط وقتی به پشت دراز میکشم دردش کمتر میشه

علتش چی میتونه باشه؟چیکار کنم دردش کم شه؟

سونو و آزمایش هم نرفتم هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم😐😐😐

مثلا صبی ی جوری گرفت انگار میخام زایمان کنم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

یعضی روزا دوسه بار میگیره

خداروشکر بچم سالمه

دردش مهم نیست🤕🤕🤕

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
منم دارم😐😐😐 مثلا صبی ی جوری گرفت انگار میخام زایمان کنم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ یعضی روزا دوسه بار میگیر ...

خداروشکر ولی آخه درد من مرحله ای نیست،همیشگیه، گاهی کمتر میشه ولی قطع نه

خداروشکر ولی آخه درد من مرحله ای نیست،همیشگیه، گاهی کمتر میشه ولی قطع نه

خب برو دکتر سونو بده عزیزم

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم
منم دارم😐😐😐 مثلا صبی ی جوری گرفت انگار میخام زایمان کنم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ یعضی روزا دوسه بار میگیر ...

ببخشید شما چند وقت اقدام داشتین بعد باردار شدین؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
من که فقط بالا میارم اه تهوع بدترین چیزه

شما چند وقت اقدام داشتین بعد باردار شدین؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
ببخشید شما چند وقت اقدام داشتین بعد باردار شدین؟

من ی سقط داشتم

بار اول اقدام کردم نشد

بار دوم گرفت