2777
2789
عنوان

مطب دکتر

163 بازدید | 4 پست

من حالم بده 

شماره یه دکتر که شنیدم توی اینترنت پیدا کردم 

مطب شخصی 

ساعت کاریشو توی اینترنت نزده 

هرچی هم زنگ میزنم برنمیدارن 

از کجا بدونم ساعت کاریش کیه ؟

شمارش که جواب نمیده 

سرمای بدی خوردم ، از کجا ساعت کاریشو  و روزشو بدونم توی اینترنت نزده 

تلفن هم جواب نمیدن 

معمولا از چ ساعتی میان ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

از فانتزی هام اینه چرا مریض ها وقتی کارت دکتر یا تابلو ساختمان پزشکان دکتر حتی تو بیمارستان میبینن یک عکس نمی گیرن این وسط 🥲خب البته درک میکنم آدم حواسش نیست ولی خب لطفا عکس بگیرید اینطور بعدا کمک کننده میشه براتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فانتزی هام اینه چرا مریض ها وقتی کارت دکتر یا تابلو ساختمان پزشکان دکتر حتی تو بیمارستان میبینن ی ...

من فقط اسم این دکتر رو شنیده بودم 

تا حالا مطبش نرفته بودم 

توی اینترنت دنبالش گشتم ، اطلاعاتش کامل نبود 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

من تو مطب دکتر با خنگول هایی طرفم اصلا حالیش نیست نوبت تقریبی یه جوری احمق رفتار میکنه انگار ارث باباشون خوردی کلاس درس استاده زود بیایم استاد راه نمیده احمق ، مثل ج.نده کودن های از خود راضی لوس ننر مغرور حیوون تنه لش عقده ای هرزه با اون شوهر های لاشی کودنشون خنگ بی مصرف