2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردین ؟؟

285 بازدید | 15 پست

بچه ها من زبانم خوبه خودم تیچرم رشته ام تجربیه 

امسال نتونستم بخونم برای کنکورم چون اوضاع روحیه ام داغون بود و هم پسرم کلی اذیت کرد 

بین دوراهی موندم که تو این مدت باقی مونده تا کنکور مباحث پر تکرار کنکور تجربی رو بخونم ؟ 

یا زبان رو بخونم بلکه فرهنگیان قبول شم ؟ 

چیکار کنم ؟ 

من فقط دندون و فیزیو و فرهنگیان هدفمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هدفت فک کن

بقیه کنکور یها هم ننشستند عالی بخونن 

زمان ما بود که همه به ضرب و زور میخواستن برن دانشگاه

بچه ها الان بیشتر جذب بازار کار شدن و فاصله گرفتن 

حتما بخون و امیدت رو از دست نده

اگر میتونی کل تایمتو بزاری رای کنکور مثلا بیشتر 12 ساعت در روز وقت بزاری و برای کنکور بخونی که برو کنکور چون الان وقت کمه و باید سخت تلاش کنی من خودمم کنکوری هم با اینکه تا سال دیه وقت دارم روزی 10  12 ساعت میخونم ک برسم به درسام

تو شهر کج رو ها راه راستو میرم بهم میگم معلولی !
اگر میتونی کل تایمتو بزاری رای کنکور مثلا بیشتر 12 ساعت در روز وقت بزاری و برای کنکور بخونی که برو ک ...

من متاهلم و پسرم کوچکه خودمو بکشم هفت هشت ساعت بخونم واقعا شرایط سختی دارم 

وگرنه چند باری امتحان کردم و ظرفیتش رو دارم که اگه مامانم پسرم رو نگه داره حدود دوازده سیزده ساعت درس بخونم 

ولی مامانم سرکار می‌ره دیگه،😕😕

آخه عزیزم این چیزا واقعا سلیقه ایه عزیزم.از نظر درآمد دندون و فیزیو واقعا بالاترن اما فرهنگی بودن هم ...

من عاشق دندونم،😭از دوران راهنمایی 

ازدواج کردم و باردار شدم از درس دور شدم خیلی درسخون بودم 

اگه تمرکزم رو بزارم روی زبان تخصصی کنکور زبان دانشگاه قبول میشدم امااا حال دلم باهاش خوب نیس حس میکنم بهش راضی نیستم 

تا تیر هرچقدر تونستم بخونم قبول نشدم بقیه اش رو تا کنکور دی میخونم ،🥲

الهی❤️

خیلی حس بدیه  تواناییش رو داشته باشی که به هدفت برسی و براش تلاش کنی اما موانعی که سر راهته تو رو روز به روز از هدفت دور کنه 

من زندگیمو دوست دارم اما هدفم رو هم به همون اندازه دوست دارم اگه زود شوهرم نمیدادن الان دانشجوی دندون بودم اما معلوم نیس تا کی قراره پشت کنکور لعنتی بمونم

من متاهلم و پسرم کوچکه خودمو بکشم هفت هشت ساعت بخونم واقعا شرایط سختی دارم  وگرنه چند باری امت ...

با 7  8 ساعت نمیشه حتی اونایی هم که از اولش شروع کردن و خوب بلدن دیگه این اواخر تایم مطالعشون بالای 12 ساعته اگر پایه خوبی داری و میتونی بیشتر 12 ساعت بخونی که انجامش بده ولی ریسکش بالایه تضمین نیسته قبول شی چون از اون طرف هم تقلب زیاده هم رقبایی که خیلی قبل تر ازت شروع کردن

تو شهر کج رو ها راه راستو میرم بهم میگم معلولی !
با 7  8 ساعت نمیشه حتی اونایی هم که از اولش شروع کردن و خوب بلدن دیگه این اواخر تایم مطالعشون ب ...

همه اینا رو می‌دونم اما شرایطم فرق می‌کنه 

من بجای اینکه نصف شبانه روز رو درس بخونم باید پروسه کنکور رو طولانی کنم و روزی هشت ساعت بخونم و پیوستگیم رو حفظ کنم 

وگرنه دوازده ساعت بشینم پای درس دیگه به زندگی و بچه کی برسه

خدا خودش کمک کنه واقعا راه حلی ندارم