2777
2789
عنوان

بابام داره پرخاشگر میشه....

231 بازدید | 16 پست

بابام متولد ۴۷ عه شغلشم ازاده خیلی خانواده دوست و مهربون بود و هست حتی اما تازگیا ۲ سالیه حتی کمتر خیلییییی بی اعصاب و یه جورایی کله شق شده 

یهو واکنشای عجیب میده !بگم که خیلی وقتم هست داروهای اعصاب مصرف میکنه .این اواخر دو سه تا رفتاراش واقعا قلبمو شکونده .از یه طرفی این رفتارا داره رو منم تاثیر میزاره منم پرخاشگر شدم گاهی یهو واکنش میدم .چیکار کنم ؟!

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

خب خودت داری میگی چند ساله قرص اعصاب میخوره بنده خدا تو از این گوش بگیر از اون گوش در کن که اذیت نشی خودت می دونی حالش بده هفتاد بار ایه ۳۳سوره الرحمن و رو آب بخون بهش بپاش بهش بده بخوره همتون بخورین به کل خونه به جز دستشویی حمام  هم بپاش آروم میشین انشاالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارا کن عزیزم . بابای من اخلاقایی داره که کمتر کسی میتونه تحمل کنه تو دوران مجردی خیلی باهاش کل کل میکردم ولی الان که ازدواج کردم و خودم بچه دارم خیلی پشیمونم هر بار که میرم پیشش هر چقدم تند رفتار میکنه با خنده و شوخی سعی میکنم جو رو عوض کنم ...

تاثیر داروهاست عزیزم

مامان منم یه مدت استفاده می‌کرد،  حساس ترشون میکنه

البته فشار های الان رو باباها رو هم نباید نادیده گرفت

بنده خدا ها هزار جور زحمت میکشن و هزار بار به در بسته میخورن 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

مدارا کن عزیزم . بابای من اخلاقایی داره که کمتر کسی میتونه تحمل کنه تو دوران مجردی خیلی باهاش کل کل ...

میشه مثال بزنی ؟شاید ذهنم اروم شد

عزیزم. اون بیرون پول در آوردن خیلی سخت شده. ی مرد ک میره بیرون تا نون بیاره خونه اش برای بچه هاش و زنش باید با هزارنفر ادم بی اعصاب و با ادب و بی ادب و بی فرهنگ و با فرهنگ و نفهم و بغهم و.... سروکله بزنه‌ . این شرایط اقتصادی و روز ب روز قیمتا هم بدتر کرده شرایطو. بهش یکم حق بدید.

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
تاثیر داروهاست عزیزم مامان منم یه مدت استفاده می‌کرد،  حساس ترشون میکنه البته فشار های الان ر ...

خیلی وقتع میخوره تاثیر دارو ها نیست .اره فشار مالی و کاری که رو همه ی پدرا و اقایون هست خدا سلامت و قویشون کنه.منتهی خب گاهی واقعا ادم دست خودش نیست دلش میشکنه.اخه همیشه با من خیلیییی ملایم تر و محتاطانه برخورد میکرد الان خیلی سخته برام 

میشه مثال بزنی ؟شاید ذهنم اروم شد

، 

خیلی غر میزنه عصاب نداشته باشه حتی فحشای بد میده به مامانم ، کار نمیکنه و درآمد نداره ولی مامانم یه سیب میخره میگه چرا خریدی چرا ولخرجی میکنی ، دلش نمیخواد مهمون بره خونش حتی من و خواهرام ک ازدواج کردیم و .... هزارجور چیز دیگه !

عزیزم. اون بیرون پول در آوردن خیلی سخت شده. ی مرد ک میره بیرون تا نون بیاره خونه اش برای بچه هاش و ز ...

اخه میدونی دلم خیلی براش میسوزه حس میکنم یه تنهایی عجیبی تو خودش داره .تازگیا همش میره تو اتاق میشینه با یوتیوب یا اپارات فیلم میبینه یا کلیپ میبینه .اصلا خونمون اون خونه ی سابق نیست .همش دلم پیششه ولی حس میکنم دیگه درست نمیتونه فکر کنه

اخه میدونی دلم خیلی براش میسوزه حس میکنم یه تنهایی عجیبی تو خودش داره .تازگیا همش میره تو اتاق میشین ...

میگم ک واقعا بیرون پول در اوردن و کار کردن و خرج خونه دادن سخت شده. واقعا این روزا مردها دارن دیونه میشن. مخصوصا ک شرومده زن و بچه هاشونم دارن میشن. افسردگی میکیریم دیگ ما مردها

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007
خیلی وقتع میخوره تاثیر دارو ها نیست .اره فشار مالی و کاری که رو همه ی پدرا و اقایون هست خدا سلامت و ...

نمیدونم والا ، شما اگه باهاش راحتی و صمیمیت داری یه بار با روی خوش بشین باهاش صحبت کن

بگو که دلگیر میشی از رفتارش ، ببین چیزی هست که باعث اعصاب خوردیش شده؟

ببین عزیزم اینا فقط احتماله که دارم میگم ، پس نگو وای حتما همینطوره :

شاید تازگیا رفیق تازه ای پیدا کرده که اون داره این درسا رو بهش میده 

شاید افسردگی گرفته ، افسردگی صرفا یه گوشه نشستن و غصه خوردن نیست 

شاید خیلی ببخشید خدایی نکرده چیزی مصرف میکنن جدیدا ( اینا احتماله به قرآن نمیگم شد در صد)

شاید مشکل بزرگی توی کارشون هست که رفع نمیشه و اعصابشو بهم ریخته 

شاید اصلا بخاطر سن و سالشه ، آدم هر جی سنش میره بالاتر کم حوصله تر میشه 

به هر حال باهاش صحبت کنید بهتر میتونید ریشه یابی کنید 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)