2777
2789
عنوان

کجای خونتون رو بیشتر دوست دارین؟

871 بازدید | 75 پست

خودم عاشق کتابخونه ام هستم 

جدای از کتابهاش که خرید هر کدوم ی خاطره هست برام 

تو هر طبقه یادگاری دارم 

مثلا اون مجسمه فردوسی رو از آرامگاهش خریدم 😍

فانوس کناریش جایزه ممتاز شدنم از طرف مدرسه بوده سال پنجم ابتدایی 🥰

اون فیل رو مادر همسرم رفته بود گردش برام خریده بود😄

اون ساعت قدیمی رو از پدربزرگم گرفتم 

دوچرخه کنفی رو خودم درست کردم و ی سال توش سبزه گندم هم کاشتم 

فانوس سبز رو بچه که بودم مادرهایمان داده بود بهم یعنی قدیمی هست (من عروس عمم هستم🤭)

چراغ مطالعه رو هم اول ابتدایی که بودم جایزه شاگرد اولی گرفتم

ماهی بادکنکی رو از کیش خریدم (ولی بعدش که فهمیدم با ماهی زنده درست میشه عذاب وجدان گرفتم . من فکر میکردم با لاشه ماهی درست میشه)

تلفن هم از خونه مادرم کش رفتم 🤭🤣

خلاصه صندوقچه اسراره این کتابخونه😍😍😍❤

شمام از مورد علاقه هاتون عکس بذارید 

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کیبوردم *مادرهایمان* منظورم مادرشوهرم

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
حیاط و اشپزخونه

اخ که دلم میره واسه حیاط 

ولی ندارم 

لذتشو ببر

خونه ندارم ولی خونه ای که زندگی میکنم با خانوادم اتاقم😂

قسمت میز تحریر.واقعا بیشتر روزو الکی رو صندلیم نشستم😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.