2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم برام دعا گرفتن؟

2192 بازدید | 55 پست

بچه ها من واقعا به دعا و سر کتاب و اینا اعتقاد تداشتم.ولی اخیرا اینقدر بین من و همسرم س ر موضوعات الکی و چرت و پرت دعوا میشه که دارم شک میکنم کسی برا زندگیمون دعا گرفته باشه...

عاخه قبلا اینجوری نبودیم 🤧

هرچقدر هم سعی میکنیم درستش کنیم نمیشه...

عاصی شدیم دیگه.

عاخه همسرم درآمد خیلی خوبی داره و اصلا زندگیمون و رابطه امون خیلی تو چشمه.

چه پیشنهادی دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب از کجا سرکتاب بگیریم؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

قرآن بخونین شب قبل خواب...اذان بزار پخش بشه ازتلپیزیون یاگوشی وخودتونم تکرارکنین..سحروجادو رو بی اثرمیکنه..

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

توخود قرآن راجبش سوره هست که واقعا وجود داره و نباید سمتش رفت گناهخ،4گوشه قران بزن داخل ی کاسه ابو کوثر بخون بریز گوشه های خونه انشاالله که باطل میشه و انرژی منفی ازتون دورمیشه، همیشه همیشه سوره کوثر بخون برای رفع بلا و شر آدما خیلی خوبه 

ببین عزیزم  سردرد کلافگی  حال بد سنگینی بی خوابی  با همه دعوا و بحث داری  یه ...

من یه چند وقتی میشه بعد از س.ک‌.س سردرد عجیبی میگیرم..

و تمایلم به اومدن پیش همسرم کم شده بی دلیل