2777
2789
عنوان

شما در این مواقع چکار میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 35 پست

خودتو تخلیه کن حالا یا با گریه یا بنویس روی کاغذ ، کاغذ پاره کن ، چند تا نفس عمیق بکش ، سعی کن اول چندتا اهنک بی کلام گوش بدی مدیتیشن کنی بعد که اروم شدی سعی کن فکر کنی و راه حل مناسب پیدا کنی برای مشکلاتت 

منم حال بدی دارم دعا عهد گوش دادم یکم آرومترشدم

خوبه که اعتقاد دارید 

حس میکنم اعتقادم از دست دادم و این چیزا آرومم نمیکنه 

حس میکنم از همه چیز دور شدم از خدا و امام و همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو تخلیه کن حالا یا با گریه یا بنویس روی کاغذ ، کاغذ پاره کن ، چند تا نفس عمیق بکش ، سعی کن اول چ ...

کاش واقعا مثلا یه مکانی الان بود همه چیز داخلش بود و می‌زدی میشکوندی و خراب میکردی تا یکم غصت کم بشه

بنظرت اگر بشینم یه فیلم غم انگیز نگا کنم برا اونم گریه کنم موثره ؟ شاید درد خودم یادم رفت غصه فیلم غ ...

نمیدونم والا هرطور راحتی ،ولی خب ب نظرم اگه کمدی باشه برا روحیت بهتره چون بازم اون ی بار غمی داره دیگه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

خوبه که اعتقاد دارید  حس میکنم اعتقادم از دست دادم و این چیزا آرومم نمیکنه  حس میکنم از ...

عزیزم نگو اینطور مگه ما ته تهش غیر خدا کیو داریم تو باهاش حرف بزن بهت آرامش میده

الا بذکرالله تطمئن القلوب

یا مُنَزِل السکینه فی القلوب المومنین

❣❣

عزیزم نگو اینطور مگه ما ته تهش غیر خدا کیو داریم تو باهاش حرف بزن بهت آرامش میده الا بذکرالله تطمئن ...

خیلی اعتقادم ضعیف شده حس میکنم باید یه راهی پیدا کنم یکم ایمان بیارم به همه چیز 

پس بیشتر گریه کنم شاید آروم ترم کنه الان که داره غصم رو بیشتر می‌کنه  

نمیدونم 

من سال پیش خیلی اذیت شدم ، عصبی شدم 

بدترین سال عمرم بود 

ولی واقعا هر وخ شل میکردم و راحت گریه میکردم واقعا همه چی برطرف میشد 

منو که خیلی آروم میکرد . حتی یه قطره‌ش

کاربر آقا هستم ..
کمدی پیشنهادی داری؟  سینمایی باشه خیلی خنده دار؟

شرمنده راستش الان حضور ذهن ندارم خیلی ... ولی فیلم سلفی با دموکراسی موضوعش جالب بود البته خیلی خنده دار نبود ولی خب قشنگ بود

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

نمیدونم  من سال پیش خیلی اذیت شدم ، عصبی شدم  بدترین سال عمرم بود  ولی واقعا هر وخ ...

امیدوارم سال های بعدت با خوشی باشه و تجربه سال قبلت برات تکرار نشه 

فکر میکنم گریه داره بخاطر این غصم رو بیشتر می‌کنه که من حتی روم نمیشه تو خلوت خودمم گریه کنم همش حس میکنم من انقدر همیشه قوی هستم چرا الان دارم گریه میکنم و هی بدتر میشم 

خنده داره اما حتی روم نمیشه پیش خودم برا خودم گریه کنم