2777
2789

سلام من همون خانمی هستم که پیامک اشتباهی به جاریم دادم 

حالا جاریم پریده بهم کلی حرفایی زشت زشت میزنم کلی توهین کرده 

پیامک ها رو میزارم

چی فرستادی مگه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیذاری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اصلن چرا شماره خانواده شوهر رو تو گوشیاتون سیو میکنید 

خانواده شوهر باید مفقودالاثر باشن

مخصوصا مخصوووووصا جاری 

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥
اصلن چرا شماره خانواده شوهر رو تو گوشیاتون سیو میکنید  خانواده شوهر باید مفقودالاثر باشن &nbs ...

من خیلی دیر اینکارو کردم همه ی شماره هارو پاک‌ کردم 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

۵۰ تا تاپیک زده تو هیچ کدوم هم توضیح نداده فقط هی تاپیک میزنه و غیب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خیلی دیر اینکارو کردم همه ی شماره هارو پاک‌ کردم 

ماهی رو هر موقع از اب بگیری تازه است عزیزم. دیر نشده هنوزم 😉😉😉😉

اگه امضامو خوندید سلامتی همه ی پدر مادرای عزیز یصلوات بفرستید 😘♥

نشسته ام به تاپیک نگاه میکنم...

به روزرسانی آه میکشد

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)