nazi1997 مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2680 عنوان چجوری انقدمیتونیدشوهراتونوباوجودایرادهای | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 21 پست اخلاقیش دوس داشته باشین؟من وشوهرم باعشق ازدواج کردیم عاشقشم اخلاقش طوریه که همه زنهاحسرت زندگی منومیکشن اماباکوچکتزین چیزی ازش متنفرمیشم وبه طلاق فکرمیکنم بااینکه میدونم طاقت طلاق ندارم اماواقعاازاین اخلاق خودم خسته شدم عذاب میکشم حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن 1401/12/23 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi1997 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2680 ناشکری نکن وگرنه خدای نکرده اخلاقای بدش بیشتر میشه ازهمین میترسم که خسته شه اخلاق بدی نداره به اون صورت الان من بگم واسه چ چیزایی ناراحت میشم بقیه میخندن بهم امادست خودم نیست حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17121 پنجساله گفتم شاید تازه ازدواج کردی. من اوایل ازدواج تا یه چیزی میگفت تا دوروز گریه میکردم. وفکر میکردم دیگه آخر زندگیمه.الان اصلا دیگه برام مهم نیست.چون اخلاقش اومده دستم پارسا پسرمامان😍
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10485 وای منم دقیقا😂 🤣 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
آرامگل عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 1695 ازهمین میترسم که خسته شه اخلاق بدی نداره به اون صورت الان من بگم واسه چ چیزایی ناراحت میشم بقیه میخن ... یه روانشناس برو حتی شده تلفنی
nazi1997 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2680 گفتم شاید تازه ازدواج کردی. من اوایل ازدواج تا یه چیزی میگفت تا دوروز گریه میکردم. وفکر میکردم دیگه ... من واسه حتاده دیقه دیراومدن..یاازقلم افتادن یکی ازچیزای لیست خرید..اینجورچیزاناراحت میشم امامیبینم زنهایی هستن که شوهرشون کتک میزنه به خوردوخوراک وپوشاک زنشون اهمیت نمیده معتادن واقعاتعجب میکنم حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17121 من واسه حتاده دیقه دیراومدن..یاازقلم افتادن یکی ازچیزای لیست خرید..اینجورچیزاناراحت میشم امامیبینم ز ... خب قبول کن ایراد ازخودته. سعی کن برطرفش کنی تا بنده خدابه ستوه نیومده از دست تو..خودت ضرر میکنی..۱۰ دقیقه که مهم نیست. دیرترهم اومد با خوشرویی برو استقبالش. اگه یه چیزی یادش رفت بخره، بگو فلان چیزو نداشت؟ اگه یادش رفته بگو اشکال نداره فردا برات پیامک میکنم یادت بمونه.. فرداش بایه پیام طنز بفرست.بگو یادت نره ایموجی چاقوهم بفرست کنارش😅 پارسا پسرمامان😍
nazi1997 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 2680 خب قبول کن ایراد ازخودته. سعی کن برطرفش کنی تا بنده خدابه ستوه نیومده از دست تو..خودت ضرر میکنی..۱۰ ... خیلی سعی میکنم خونسردباشم حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن