2777
2789

متاسفانه کوتاهی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارفیکس بزن..واسه قدتم میتونی دکتر بری

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

من ۱۵۸هستم وزنم۵۵باز میگن زیاده یکم باید کم کنم 😅خیلی تپل هستم

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿
من چند ماه دیگه میشم ۱۸ قدم ۱۶۲ ، وزن ۴۵ قدت کوتاه ولی بلند میشی

من۱۶سالمه ۱۵۸...به نظرت۲سانت دیگه رشد میکنم؟

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

دختر خالم همین مدل شما بود رفته بود ی دکتره امپول داده بود بهش قدش بلند شده بود ۵سانت اضافه شده بود از دکتر تغذیه کمک بگیرید 💐💐💐

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

نمیدونم  یادم نمیاد اونموقع  چه قدی بودم 

ولی قطعا صفحات رشدت بازه و فرصت داری  برای بلند تر شدن

میتونی یه ورزش مثل والیبال انتخاب کنی  و ورزشای کششی انجام بدی

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
عزیزم قد پدر و مادرتو میگی که بگم دقیق چقد رشد میکنی؟

کوتاهن✋😑

مامانم۱۵۵یا۱۵۴

بابام حدودا۱۶۳

۲سانت نمیشه یعنی؟اخه قدشون کوتاهه امید ندارم