2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نشی عزیزم خواستم حال و هواتو عوض کنم😍

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

هی منم یاد برادرم افتادم هر سال عید کنارم بود اما امسال عید باید بریم سر مزارش😔

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
خدابیامرزه عزیز دلممم😭😭😭

ممنون عزیزم آبان امسال بدترین سال زندگیم بود تو اوج افسردگیم خدا داداش قشنگمو ازم گرفت .خیلی خوب بود خیلی کمکم میکرد تا حالم خوب بشه .اما باز افسردگیم بدتر شد

تو گل بودی نه وقت چیدنت بود.عزیز بودی نه وقت مردنت بود.گلی بودی میون دسته گل ها.نه وقت زیر خاک خوابیدنت بود...به یاد برادرم محمد
ای وای ، خدا به دلت آرامش بده ، غم خیلی بزرگیه

تا چهلمش اونقدی تو شوک بودم ۲ بار بخاطرش خودکشی کردم چون زندگی بدون داداشمو نمیتونستم تصور کردم گفتم منم باید برم پیش داداشم .هر روز دعا میکنم به سال داداشم نکشم منم برم پیشش

تا چهلمش اونقدی تو شوک بودم ۲ بار بخاطرش خودکشی کردم چون زندگی بدون داداشمو نمیتونستم تصور کردم گفتم ...

همه مون رفتنی هستیم ، یکی زودتر یکی دیرتر ، خواست خدا بوده ، باید صبر داشت ، باید در مقابل خواست خدا تسلیم شد