2777
2789

سلام خانومای متاهل چه نشونه هایی تو دوران  آشنایی دیدین ک سرسری رد شدین و الان بزرگتر شده اون مشکل؟

کلا اگه برگردین دوران خواستگاری و آشنایی چه سوالی رو حتما میپرسین؟یا به چی بیشتر دقت میکنین؟

بچه ها به این سوال منم جواب بدید...

اصن هنوز چیزی به عنوان خواستگاری سنتی وجود داره ؟؟؟؟؟

دیگه اینهمه روابط دختر پسری آزاد شده 

اکثرا از قبل آشنایی و دوستی دارن و با علاقه ازدواج میکنن...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به این سوال منم جواب بدید... اصن هنوز چیزی به عنوان خواستگاری سنتی وجود داره ؟؟؟؟؟ دیگه این ...

وامعلومه که وجود داره...

ما کل خانواده مون اینجوریه...از مریخ نیومدیم که!

به نظر من خیلی خیلی بهتر از روابط ازاد الانه...

البته به شرط اینکه تحقیق و صحبت و مشاور و اینجور چیزا هم باشه

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

اره این سوالا همرو میپرسیم ولی گاهی ادم یه نشونه های ریزی از یه اخلاق بد میبینه و از روی علاقه یا هرچی سرسری رد میشه و بعدا با خودش میگه ای بابا تو دوران اشنایی هم همینطور بود من اهمیت ندادم