2777
2789
عنوان

بابا کارم واجبه یه لحظه بیایید

680 بازدید | 66 پست

من کلا توی مسیله ی ازدواج خیلی بلندپرواز هستم و دوست دارم واقعا با یه پسر از همه نظر جنتلمن ازدواج کنم 

ولی نه به خودم زیاد میرسم نه ارتباط اجتماعی خوبی دارم نه اینکه اصلا چجوری و از کجا پیدا کنم 

خودم برای کلاس فیبروز شروع کردم و دلم میخواد حداقل وضع مالی خودم خوب بشه که بتونم حداقل یک قدم بردارم تو این راه 

دوست پسرم که دوسال باهاش بودم از نظر وضع مالی تقریبا خوب بود ولی دوماه پیش رابطمون از طرف اون کات شد و الان داره با یکی دیگه عقد می‌کنه و من واقعا حالم بده با اینکه اخلاقای بد زیادی داشت ولی چون وضعش خوب بود و اعتمادبنفس بالایی داشت منو جذب خودش کرده بود و الان از این ناراحتم که دیگه شاید نتونم یه کیس خوب مثل این پیدا کنم و همش حسرت میخورم

خودم هم 26 سالمه توروخدا مسخره نکنید

اصلا حسرت نخور اخلاق بد یه زن رو پیر می کنه 

بهتر که ازدواج نکرد باهات

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

دختر تو چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی نداری کلی موقعیت خوب در راهه نگران نباش

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم سنی نداری که

همین حالا می تونی کلی مهارت یاد بگیری و زندگیت بسازی

اونم لیاقتت نداشت غصه اش نخور

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

غصه نخور ، به زمانبندی خدا ایمان داشته باش .... و مهمترین کاری ک میتونی بکنی اینه ک خودتو از هر لحاظ بالا بکشی ، اطلالاتتو ببر بالا ، مستقل باش ، به ظاهر و زیبایی و هیکلتم برس 

من خودم دلم یه ادم جنتلمن میخواس خیلی به خودم میرسیدم خداروشکر شوهرم بد نیس ولی خانوادش وحشین البته ب جز پدرشوهرم خودشم طرفدار خانوادشه

جنتلمنا تو دوران نامزدی منو شوهرم جوونه زدن ک بخواستم شوهرمو ولکنم خیانت میشد

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
عزیزم سنی نداری که همین حالا می تونی کلی مهارت یاد بگیری و زندگیت بسازی اونم لیاقتت نداشت غصه اش ن ...

من آدم بی اراده ایم.الان برای کلاس فیبروز ثبت نام کردم ولی میترسم موفق نشم

عزیزم یکم سطح توقع هاتو بیار پایین ...دخترایی دیدم همینطور بودن بلانصبت شما ..فعلا که خونه باباشون موندن کسی پیدا نشد بره بگیرتشون چون توقع هاتشون به گوش مردم رسید و کسی هم نتونست بره بگیرشون با این حال ...حتی دیدم بعضی ها با گذشت زمان پشیمونن و میگن کاش اینجوری نمیگفتم که تو دهن مردم نمینشست