2777
2789
عنوان

شماهم رو مختومه این قیمتا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست
چون از لحاظ روانی تاثیر گذاره دقیق نمیدونم چطوری ولی روش جذب مشتریه 🤣🤣

واقعاهم تاثیر داره🤣🤣🤦🏻‍♀️

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

چون به چشم نمیاد بخاطر همون رندش نمیکنن مثلن من رفتم یه چیز بخرم ۳۹۹ بود ب چشمم نیومد اصن ۴۰۰ وقتی ی ...

ول یمن اینطوری نیستم مامانم گفت چن میگه گفتم دوتومنو😅😅دیوونم می‌کنه این قیمتا

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یک میلیون و نهصدونودونه🤕😣😣😣😣

اسی شاید باورت نشه فقط بهم نخند 😂😂دارم پول ذخیره میکنم هیچوقت رُند ذخیره نمیکنم...احساس میکنم خورده داشته باشه بیشتر میشه بهم میچسبه😂😂😂😂

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اسمش شکست قیمته با توجه به اون مشتریو گول میزنن مشتری فکر میکنه داره پول کمی میده مثلا ۴۹تومن بنظر م ...

وااااا منکه قانع نمیشم😣

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اسی شاید باورت نشه فقط بهم نخند 😂😂دارم پول ذخیره میکنم هیچوقت رُند ذخیره نمیکنم...احساس میکنم خورد ...

😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

ولی مادر شوهرم اگه شوهرش بهش ۱۰۰۰ تومن مثلا بدهکار بود میگفت ۵۰۰۰ تومن بدهکاری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ولی مادر شوهرم اگه شوهرش بهش ۱۰۰۰ تومن مثلا بدهکار بود میگفت ۵۰۰۰ تومن بدهکاری🤣🤣🤣🤣🤣🤣

این خوبه😅😅😅😅

مثلا تو پیش خودت میگی ۵۹۹ ارزون تر از ۶۰۰چون ۶دتره بنظرت زیاده بارها شده مانتو خریدم ۳۹۹کسی ازم میپر ...

نه اتفاقا اون هزاری برام دردسرع

چرا

فک میکنم اینطوری اذیت میشم اگه چرا نهصدونودونه بگو یه اومد خوب😣