سلام من نمیدونم چه مرضیه نمیتونم قشنگ توضیح بدم امیدوارم شما بفهمید چی میگم یا اگر کسی این شکلیه بهم بگه چون واقعا نمیدونم برم چی به دکتر بگم
یه مدته به طور مداوم در حد یک ثانیه یا دو ثانیه معزم انگار خاموش میشه حالت سرگیجه و به طور داعم این روند تکرار میشه مثلا تو نیم ساعت شاید ۴۰ بار اینجوری میشم
یکی دو ثانیه مغزم ارور میده حالت سرگیجه چشام انگار مثل دوربین فلش میزنن اون لحظه حالم بدههه نمیتونم چه مدل دیگه بگم
ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌 کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇 همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بعد تصادفی که داشتم هر چند دقیقه یک بار چشمام کلا ساهی میرفت و سرگیجه داشتم درست مثل تو رفتم دکتر که متوجه شدم به دلیل ضربه ای که به سرم خورد تو سرم لخته خون ایجاد شده.
توعم بهتره بری دکتر تا بدتر نشدی ممکنه با یه قرص حل بشه یا ممکنه بابت استرس باشه مشکلی نداشته باشی