سلام من نمیدونم چه مرضیه نمیتونم قشنگ توضیح بدم امیدوارم شما بفهمید چی میگم یا اگر کسی این شکلیه بهم بگه چون واقعا نمیدونم برم چی به دکتر بگم
یه مدته به طور مداوم در حد یک ثانیه یا دو ثانیه معزم انگار خاموش میشه حالت سرگیجه و به طور داعم این روند تکرار میشه مثلا تو نیم ساعت شاید ۴۰ بار اینجوری میشم
یکی دو ثانیه مغزم ارور میده حالت سرگیجه چشام انگار مثل دوربین فلش میزنن اون لحظه حالم بدههه نمیتونم چه مدل دیگه بگم
ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌 کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇 همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من بعد تصادفی که داشتم هر چند دقیقه یک بار چشمام کلا ساهی میرفت و سرگیجه داشتم درست مثل تو رفتم دکتر که متوجه شدم به دلیل ضربه ای که به سرم خورد تو سرم لخته خون ایجاد شده.
توعم بهتره بری دکتر تا بدتر نشدی ممکنه با یه قرص حل بشه یا ممکنه بابت استرس باشه مشکلی نداشته باشی