2777
2789
تو پربازدیدا بود دیروز  رفتع بودن خونع مادر بزرگ شوهرش بعد خواهر شوهرش تعریف میکرد میخواستن بخ ...

چققققددد زشت 

من فاز این خانومارو نمیفهمم 

ینی شوهره قهر میکنه یا شوهره بهشون گفته اینکارو کنن یا خودشون انقد احمقن 

اگه میخای دلبری کنی راههای دیگم هست .تو خونه مردم جلو همه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چققققددد زشت  من فاز این خانومارو نمیفهمم  ینی شوهره قهر میکنه یا شوهره بهشون گفته اینکا ...

تازع این خلاصش بود 

کلیع چیزای دیگم گفتع بود 😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
دقیقا شوهرمن بود جرم میداد

والله چ کار بچه گانه ای شوهر ندیده من موندم شب ک رفتن خوابیدن هیچ صبح مرده چ جور روش شد بره تو چشم پدر بزرگ‌مادر بزرگش و بقیه نگاه کنه🤣🤣🤣🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 

وای اون قسمت ک خواهر میگفت همه رو هم‌رو هم خوابیدم پسر عموم گفته ارسلان ایشاالله در به در شی من‌مردم از خنده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
گفته بود اگه ما بریم بقیه هم بیان😐😐🤣🤣🤣

یا وقتیع با صدای بلند رو بع همع گف من باید پیش شوهرم بخوابم همع روشون و کردع بودن دیوار و پدر بزرگشم گفتع بود نمیخوریمش کع نگران نباش 😐😐😂😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡