2777
2789

دوست جونیا...خواهریا 🥰🥰

میشه اخرین تاپیک من گزارش بزنین...🙏🏻🙏🏻

یه دنیا سپاس🍒💋💋

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میخوای بگی میترای شوهر ندیده رو نمیشناسی ؟!!!!!    

کیه؟😂

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))

تو پربازدیدا بود دیروز 

رفتع بودن خونع مادر بزرگ شوهرش بعد خواهر شوهرش تعریف میکرد میخواستن بخوابن گفتع من فقط کنار شوهرم میخوابم اخرش یک اتاق و برای اونا خالی کردن 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

میترا اونه ک گفته بود مامانم سیلی زد توگوش مادرشوهرم،بعد دیدن تو اینستا اون پست هست مال کس دیگه وگویا کاربر میترا کپی کرده وتاپیک دروغ بوده ،چیزی ک خوندم من

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

عاهاااا همون ک تو مهمونیه خانوادگی با شوهرش شب تو ی اتاق خوابیدن بقیه تو سالن؟؟؟

امکان نداره خواهر یا برادر بزرگ داشته باشی و یه دوره از زندگیت به صورت "تو سر راهی بودی ما پیدات کردیم و آوردیمت خونه" نگذشته باشه:))
تو پربازدیدا بود دیروز  رفتع بودن خونع مادر بزرگ شوهرش بعد خواهر شوهرش تعریف میکرد میخواستن بخ ...

اهان پس من اشتباه کردم چون اونم میترا بود ک من گفتم

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم