2777
2789
عنوان

منتظرم صدام کنن برم داخل از استرس نخوابیدم🥴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 49 پست
مبارکه   نترس اصلا  منم عمل کردم  عمل راحتیه آبجی

مرسی عزیزم ❤️

خدا کنه برای منم راحت باشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشاپیش دماغ نو مبارک🥰 انشااله باهاش بوهای خوشگلی رو بو کنی 😁 فانتزی یا نیمه فانتری؟ من دماغم تقری ...

مرسی عزیزدلم نیمه فانتزی دوست دارم 

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

دقیقا منم تو همین شرایط ولی برا زایمان 

ای جانم 

منم زایمان کردم فقط میتونم بگم اصلا استرس نداشته باش وقتی نینی رو میزارم بغلت دیگ هیچ دردی نداری انگار خودتم تازه متولد شدی 

وای خیلی حس شیرینیه پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم😍❤️

استرس نداره بابا اصلا متوجه نمیشی چیشد انقد سریع میگذره میای خونه..دلم واسه روز عملم تنگ شد

جدی دلت تنگ شد؟!!

سخت نبود تو ماشین تا برسی ب خونه؟

آره حتی متوجه نمیشی کی و چطوری بیهوش شدی

بیشتر برای بعدش استرس دارم 

بچه امم با خودم آوردم میترسم تو ماشین اذیت نشم

جدی دلت تنگ شد؟!! سخت نبود تو ماشین تا برسی ب خونه؟

من بیهوشی تو سرم بود اون حال و هوای بیهوشیو دوسدارم دلم برای اون تنگ شد تو ماشینم من حدودا بیست دقیقه تا نیم ساعت فاصله داشتم باز بیهوشی تو سرم بود اذیت نشدم فقط تنها مشکلم چشمم بود به اون موادی ک برای ضد عفونی رو صورت میریزن حساسیت داده بود یه چشمم..اما درکل عمل بینی خیلی راحته 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
بیشتر برای بعدش استرس دارم  بچه امم با خودم آوردم میترسم تو ماشین اذیت نشم

وای بچه داری.. لطفاً بعد عمل خیلی مراقب باش مراقبت بعد عمل از خود عمل مهم تره 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
مرسی عزیزم ❤️ اره همش دارم تصور میکنم😁

اگه اشکال نداره هزینه شو میگی؟

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁
من بیهوشی تو سرم بود اون حال و هوای بیهوشیو دوسدارم دلم برای اون تنگ شد تو ماشینم من حدودا بیست دقیق ...

مرسی عزیزم خداروشکر منم بعد عمل درد نداشتم حالم خوبه الان

اگه اشکال نداره هزینه شو میگی؟

۱۶ تومن ولی با بقیه چیزا نزدیک هیجده تومن نشست برام