2777
2789
عنوان

منتظرم صدام کنن برم داخل از استرس نخوابیدم🥴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشاپیش دماغ نو مبارک🥰 انشااله باهاش بوهای خوشگلی رو بو کنی 😁 فانتزی یا نیمه فانتری؟ من دماغم تقریبا خوبه ولی اگر بد بود شاید دلشو نداشتم عمل کنم🥲

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊
مبارک باشه🥲 منم دوست دارم عمل کنم اصلا استرس نداشته باش به دماغ قشنگ بعدش فک کن😅

مرسی عزیزم ❤️

اره همش دارم تصور میکنم😁

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

خوش به حالت عزیزم مبارکت باشه

مرسی عزیزم انشالله اگه میخوای عمل کنی قسمت خودت بشه😘❤️

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

اصلا ترس نداشته باش  میری اتاق عمل می‌خوابی بعدش پا میشی میری خونه به همین راحتی

واقعا کاش آنقدر راحت باشه😍

دقیقا منم تو همین شرایط ولی برا زایمان 

طبیعی یا سزارین؟؟؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 کاربر farzaneeeeهستم ترکیدم                                         نی نی یار عزیز نترکون دیگه سیم‌کارت ندارم😑😑😑
مرسی عزیزم انشالله اگه میخوای عمل کنی قسمت خودت بشه😘❤️

انشاالله انشاالله 😂

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 کاربر farzaneeeeهستم ترکیدم                                         نی نی یار عزیز نترکون دیگه سیم‌کارت ندارم😑😑😑
دقیقا منم تو همین شرایط ولی برا زایمان 

عزیزم ❤️ بسلامتی 🥰 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
واقعا کاش آنقدر راحت باشه😍

آره حتی متوجه نمیشی کی و چطوری بیهوش شدی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را