2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 100 پست
من ایرانشهرش

عهههه چقد نزدیکیم جان دلمممم 🥺💋😍

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

هر روزت مبارک عزیزم منم متولد ۷۹ام چابهاری ام اما خاش دوست شهنوازی زیاد دارم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتشم.بوس بهت.ان شاءالله🥰❤💋

خدااانکنههه قشنگم💋💋💋💋

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خدانکنه ولی یادم نمیره چ حرف ها ک بم نزدن گفتن ک دختر تو باید قوی باشی چرا اخه تشنج کردی(: و اونا ک ...

زخم زبونا تا قیامت از یاد ادم نمیره 🥺 و اینکه موقع سختی کی‌کنار‌ادم بود و‌کی بهش پشت کرد 

اصن غصه نخور ان شاالله بهترین روزا نصیبت بشه قشنگ‌من🥺♥️

هر روزت مبارک عزیزم منم متولد ۷۹ام چابهاری ام اما خاش دوست شهنوازی زیاد دارم

ممنون مهربونم 

عه منم شهنواازی ام دنیا چقد کوچیکههه بخدا 😍😍

زخم زبونا تا قیامت از یاد ادم نمیره 🥺 و اینکه موقع سختی کی‌کنار‌ادم بود و‌کی بهش پشت کرد  اصن ...

قربونت هعی... فقط دعا کن من و اون باهم باز اوکی شیم مثل قبل(:🧡

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
ممنون مهربونم  عه منم شهنواازی ام دنیا چقد کوچیکههه بخدا 😍😍

چه جالب خوشبختم گلم آره انقد کوچیک که اصلأ ارزش غصه خوردن نداره ❤️ اسماعیل حسینزهی فامیلتون میشه؟خواهر زاده هاشو میشناسم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

[QUOTE=281817853]سلام من دلم برا شما تنگ شده بود  عکس پروفایل و امضات و که عوض کردی من از شماانرژی خوب میگی

سلام عزیزکم رنده باشید 

محبت داریدار همیشه عوض میکنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

قربونت هعی... فقط دعا کن من و اون باهم باز اوکی شیم مثل قبل(:🧡

ان شاالله میشیییی جان من 💋🥺

چه جالب خوشبختم گلم آره انقد کوچیک که اصلأ ارزش غصه خوردن نداره ❤️ اسماعیل حسینزهی فامیلتون میشه؟خوا ...

وای نگوووو مریم و‌مرضیه اینا رو میشناسییی؟؟؟اره

[QUOTE=281843269]وای نگوووو مریم و‌مرضیه اینا رو میشناسییی؟؟؟اره[/

نه فقط گلپر و بی‌نظیر میشناسم عروسشون فریبا