2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

2309 بازدید | 100 پست

امروز تولدمه ولی وحشتناک دلم گرفته 

پیش ما بلوچا جشن تولد مرسوم نیس و خودمم هیچ وق دوس نداشتم تولد بگیرم ولی هرسال تولدم خوشحال بودم ک تولدمه ولی پارسال و امسال دلم وحشتناک گرفته احساس تنهایی میکنم گریه ام میگیره و همش اهنگ دپ گوش میدم و ی بغض وحشتناک بزرگ دارم 🥺 شاید بخاطر اینه ک کسایی رو ک دلم میخواد کنارم باشن نیستن و این شب تولدم بیشتر از همه ازارم میده🖤

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

زادروزت مبارکت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی تولد نمی‌گیرین؟؟

ن اصلا جدیدا برا بچه ها میگیرن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مبارکه عزیزمممم انشالله جزو بهترین سال های زندگیت باشه قشنگ ب چیزای نارحت کننده م فک نکن❤️

ممنون مهربونم 🥺❣️ خیلی سختیا کشیدم دلمم نمیخواد بهشون فکر کنم ی چیزی مربوط ب گذشته اس دلم میخواد تو همون گذشته بمونن ب اینده فکر کنم ولی از اینده میترسم 🙁🖤

تولد مبارک عزیزدلم برسی ب ارزوهات🙂💓✨

مرسی قشنگم 🥺♥️

ممنون ژینا جان🥺♥️

(( همیشه پای یک جاری در میان است 🥴 ))

ببخشید تاپیک این ساعت قفل شد ( گور به گور  شدن مادر شوهر اسی ) 

اومدم بگم کمترین صبر خدا ۴۰ سال است ، اگه میخوای تقاص پس بدن ( جاری یا دختر عمه هات یا هر کی ) = به مدت ۷ روز بعد از نماز اول وقت صبح ؛ زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون ( به عن ذکری که رسیدی اون دشمن احتمالی رو نفرین کن مثلا بگو مریم زاده ی کبری و بگو خدایا و کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقه ی دعای علقمه رو  بخون و بعد دعای معراج بخون خیلی خیلی عالیه این دعای معراج ) البته بعد از سایر نمازها هم میتونی بخونی . علقمه باعث میشه آدمای بد ازت دور بشن.  به مدت ۷ روز ( کاربری میگفت به مدت ۷ روز ، من سه بار انجام دادم { یعنی سه تا هفت روز } و کسی که برام جادو گرفته بود هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو

(( همیشه پای یک جاری در میان است 🥴 )) ببخشید تاپیک این ساعت قفل شد ( گور به گور  شدن مادر ...

وای جدی عزیزم؟؟؟؟🥺🥺 

باور میکنی با اینکه بی گناهیم ثابت شد جلو همه ولی من از ابرویی ک اول ازم بردن هیجا نمیرم حس میکنم بهم نگاه بد دارن فامیلا از همه بدتر کتک هایی ک خوردم خییییلی ازارم میدن خییییلی اونم با سیم کابل ک پشتم زخم بود و کبود و سرم از شدت لگد هایی ک خورده بودم ورم کرده بود خیلی شرایط وحشتناکی بود با اینکه میدونستن بیگناهم ولی بزور میخواستن ثابت کنن ب سرم

از نماز صبح امروز شروع میکنن ب خوندن و ان شاالله جواب بگیرم🥺ی دنیا ممنون قشنگم 💋♥️😘

وای جدی عزیزم؟؟؟؟🥺🥺  باور میکنی با اینکه بی گناهیم ثابت شد جلو همه ولی من از ابرویی ک اول از ...

همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز اما مشهور ۷ روزه ) میگفت بعد از ۲ ماه طرف به خاک نشست مخصوصا اونی که طلسم خریده بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو

همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز ام ...

خیلی جالبه این برام اخه اولین باره میشنومش جانم 🥺