یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسفند رو بریز تو آسیاب .پودر شه .اندازه یه لیوان یا بیشتر بریز تو آب و سرکه بذار بجوشه .یه عالمه م نمک بریز .یه ربع که جوشید بذار سرد شه .با صافی صافش کن .رو موهای خشک خودتو دخترت بریز تو حموم .حسابی ماساژ بده.بعد نایلون بکش سرتون .یه روسری کلفتم سر کن که آبش نچکه .بیاید بیرون .دو ساعت بمونید .بعد برید حموم .سرتونو که شستید ،موهاتونو چند قسمت کن با کلیپس،با نرم کننده و شونه شپش موهاتونو حسابی زیر آب با شونه بکش .تیکه های کوچیک کوچیک باشه موهاتون که هرچی شپش و تخمشه بکشه بیرون .چندروز این کارو کنی ریشه کن مبشع.سخته .اما زود تموم مبشه .این ترکیبی که گفتم حتی تخمای شپشو میترکونه
هربار بعد حموم حوله هاتونو بشور تو لباسشویی با آب گرم .بنداز تو هوای آزاد خشک شه .هرروز ملافه های بالش و تشکتونو با آب ۴۰ درجه بشورر بنداز هوای آزاد .ایشاله زود تموم میشه گلم
من از یکی از دوستام داره اما روم نشد ازش بگیرم . سفارش دارم از باسلام برام فرستادن بعد سه چهار روز اومد دم خونه. پنج تا بسته سفارش دادم . الان ۴ تا زاپاس واسه روز مبادا دارم
میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐