2777
2789

سلام عزیز من داروی درمان شپش میفروشم با پنج سال سابقه فروش و خدا شاهده تو این پنج سال هیچ مشتری نداشتم که از محصول ناراضی باشه با اینکه بهشون میگم به هر جهتی ناراضی بودین وجهتون رو بهتون برمیگردنم از درب منزل خرید میکنن  دوره ی درمان ندارن با همون یکبار استفاده کاملا از بین میرن و به هیچ عنوان بازگشت نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یادمه وقتی بچه بودیم خالمه دختراش شپش گرفتن خالم دکلده کرد چون دختر خاله هام بچه بودن اکسیدان ۱۲ ...

رنگ موهاشون زرد شد

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

خودت رو خسته نکن برا پاکسازی همینو بزن 

وایه دخترم خیلیییی بود . یه روز هم ننشستم پا تمیز کردنش چون گردن درد دارم منتظر شدم دارو رسید دستم زدم به موهاش 

بعد شستن موهاش از دارو ملحفه ی سفید گذاشتم و موهاش رو با برس شونه کردم . با کلی جنازه ی شپش مواجه شدیم قبرستونی شده بود . خدا رو شکر دیگه راحت شدیم

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
اره دیگه باید با ناخن تا سره مو بکشی بیرون بعدم با پشت ناخونات تخمو فشار بده اگه یه صدای تیک داد یعن ...

موهاشو فرداکوتاه کنم بشینم دونه دونه انجام بدم خودمم اینجور ک معلومه ماشین بزنم راحتترم موهام کم پشته همین دوتاشیویدم بریزه ک دگ هیچی

و...چیه؟شامپوازداروخونه بگیرم؟ممنون

بله از داروخانه

برای بچه ها جدا اسمش یادم‌نیس

ولی بزرگسال لیندان و پرمترین

با یه بار زدن از بین‌نمیره چندبار باید بزنی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
سلام عزیز من داروی درمان شپش میفروشم با پنج سال سابقه فروش و خدا شاهده تو این پنج سال هیچ مشتری نداش ...

پودره درسته ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
موهاشو فرداکوتاه کنم بشینم دونه دونه انجام بدم خودمم اینجور ک معلومه ماشین بزنم راحتترم موهام کم پشت ...

نکن کوتاه نکن گناه داره بچه . حرف گوش کن خووووو

با با اکسیدان چند درجه موهاشون روشن تر شد تو مایه های قهو ای

فقط اکسیدان زد

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
عطاری داره؟

با سلام سرچ کن برات میفرستن دم در