2777
2789
عنوان

خونه تکونیم هنوز تموم نشده

192 بازدید | 15 پست

کاش فردا تموم شه.....

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

فرشمو پهن کنم موکت آشپزخونرو پهن کنم....قالیچه هابندازم....یه گردگیری کنم....جاروبرقی بکشم

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمن هنوز شروع نشده از فردا میخام شروع کنم

من استرس گرفتم تافردا تموم کنم

شاید باورت نشه 

ولی من تازه رنگ زدن اتاقا تموم شده 

فرشا رو تازه قالیشویی اورده 

مبل ها رو تازه شستن 

پرده ها تازه وصل کردم 

حالا دیگه تصور کن که هیچ کاری نکردممم

فک کنم تا تمیز کنم و همینارو بینم بشه جمعه 

از شنبه تازه میخام خونه تکونی کنم یکی دوروزه تموش کنممم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
شاید باورت نشه  ولی من تازه رنگ زدن اتاقا تموم شده  فرشا رو تازه قالیشویی اورده  م ...

تازه خرید خودمم نکردم هنوز 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
شاید باورت نشه  ولی من تازه رنگ زدن اتاقا تموم شده  فرشا رو تازه قالیشویی اورده  م ...

منم امروز خودم رنگ زدم دوتا ازدیوارا ک لک شده بودن

شلمپوفرش کشیدم رومبلا ازساعت ۵ تا ۷ فقط مبلا روتمیزکردم

اینا رو که گفتی با خودم میگفتم ایول تموم کاراشم کرده...بعد تازه میگی از شنبه شروع کنی خونه تکونی؟؟؟لامصب شما به چی میگی دقیقا خونه تکونی؟؟؟

اینا رو که گفتی با خودم میگفتم ایول تموم کاراشم کرده...بعد تازه میگی از شنبه شروع کنی خونه تکونی؟؟؟ل ...

خخخخخ بابا لامصب همه زندگیم بعم ریخته 🤣🤣🤣🤣

یه مرتب سازی باید بکنممم دیگع

اینا رو که گفتی با خودم میگفتم ایول تموم کاراشم کرده...بعد تازه میگی از شنبه شروع کنی خونه تکونی؟؟؟ل ...

ولی خب خدا خیرت بده با این حرفت نور امیدی او دلم روشن کردی🤣🤣🤣