2777
2789
عنوان

چقدر احمقم من بیاین بگین چیکارکنم

528 بازدید | 25 پست

ازیه پیج تو روبیکا به اسم ارزان فروشی رومیسا یه لباس سفارش دادم ۳۵۰تومن پولشم واریز کردم ۸روز پیش 

۸روزه ادمینش جواب درست حسابی بهم نمیداد تازه امشب فرستاده موجود نیست بدون اینکه بگه چیکارکنم 

به نظرتون میتونم کاری کنم از طریق شماره حسابی که به من داده بود واسه واریز؟

لایک نکن پدر بیامرز

باید از طریق فتا پیگیر شین اگر پاسخگو نیستن یا مبلغو برنمیگردونن…

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا

همینا بتعث بی اعتمادشدن مردم به پیجای فروشگاهی میشن

اره میتونی شکایت کنی پلیس فتا

حالا بگو‌موجود نیس پولمو بده

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نمیدونم بخدا ما داشتیم مثلا سفارش دادیم بعد دیر شده جوابمونو درست حسابی ندادن ولی بعد یه ماه جنسمون به دستمون رسیده

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

نه شماره حساب بده بش پولتوپس بده منم یکماه پیش ۱/۵۰۰کلاه سرم رفت پولوگرفت جنسونفرستاد

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خیر پولتو خورده واقعاچجوری اعتمادمیکنید خرید اینترنتی میکنید

خوب منم خیلی خرید کردم ولی تاحالا سرم کلاه نرفتع

بستگی داره ازکی بخری

من فقط به اینستا اعتماد دارم البته اونم بررسی میکنم کلاهبردار باشه مشخصه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خرید اینترنتی مشکلی نداره فقط باید از پیجای معتبر خریداری کرد من خودم خیلی اینترنتی خرید میکنم

خب ازکجا بدونیم معتبره الان این خیر سرش کانال اعتماد هم داشت 

لایک نکن پدر بیامرز