2777
2789
من ۱۰ سالگی پریود شدم الان ۱۷۲ قدم ربطی به قد تداره

عزیزم اون موقع حتما ۱۶۰ بودی

قد کوتاه و وزن کم رشد زیادی نخواهد داشت

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
کسی که بلوغ زودرس داشته باشه این اندام هاش تو بزرگسالی کوچیکه یا بزرگ من سن کم پ...شدم ولی اندامم ...

نه خخخخ

من خیلی دیر بودم ولی همین مدلیم

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین افتضاح ناراضی ام از این اندام خیلی لاغر تو لباس خیلی بدمیشه

😅😅😅😅 چاره چیه خخخخ کاری نمیشه کرد

ولی من دوست دارم چیه بزرگ باشن