2777
2789
چقدر خوب بوده ممنون ک جواب دادی عزیزم کاش دختر منم دیر پریود شه بیچاره ۲۴ کیلوئه قدشم کوتاهه الان

نگران نباش حتی دختر خاله من ۹ سالشه اونم سینه درآورده منم همین منوال بودم همش تقصیر غذاهای هورمونی 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش حتی دختر خاله من ۹ سالشه اونم سینه درآورده منم همین منوال بودم همش تقصیر غذاهای هورمونی&n ...

بله عزیزم ممنونم ❤️🙏

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
خواهرمه متاسفانه دسترسی به پزشک ندارن فعلا 

عزیزم خودت وقت بگیر ببرش

زیر بغل و .. مو در اورده؟

گناه داره بچه اگر قدش هم کوتاه باشه رشد قدی هم نخواهد داشت اگر زود پریود بشه 

تا پریود نشده میشه جلوشو گرفت 

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
عزیزم خودت وقت بگیر ببرش زیر بغل و .. مو در اورده؟ گناه داره بچه اگر قدش هم کوتاه باشه رشد قدی هم ...

من ۱۰ سالگی پریود شدم الان ۱۷۲ قدم ربطی به قد تداره

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

من دخترم بردم غدد جلو بلوغ گرفتیم

اصلا گرمی نخوره 

گرمی خودش بلوغ میاره

حتمااااا ورزش کنه روزی ۱۰۰ تا توی خونه طناب بزنه یا اویزون بارفیکس بشه

حتما ویتانین دی و زینک براش بگیر هر روز بخوره تا ببرید دکتر

ال ارژنین ۱۰۰۰ هر شبی یک عدد حتما بخری

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
ایران نیستن عزیزم خیلی براش ناراحتم 

خب اونجا ببرن دکتر 

اونجا که خیلی اهمیت میدن دکترا

مممنونم بابت راهنماییتون 🙏

خواهش میکنم 

ایشالله که خیره اونجا خیلی بهتر به بچه ها میرسن